Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Berbec

Ar fi bine să fii foarte precaută când pleci la drum azi. De dimineață pot apărea mici situații și piedici care îți blochează calea. Un telefon cu o veste neplăcută îți poate da peste cap toate planurile.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Taur

Fereşte-te de persoane care vor să te ajute chiar dacă tu nu le ceri să te ajute la serviciu. În schimb, îţi va cuceri prietenia un bărbat care ar putea avea nevoie de ajutorul tău și de experiența ta profesională.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Gemeni

Vei trece printr-o încercare mai dificilă la serviciu, dar se va încheia cu bine, dacă te impui la ședințele cu șefii. Acasă, se vor ocupa alte persoane să te întorci într-o atmosferă mai veselă.

Horoscop 5 ianuarie – zodia Rac

La serviciu, poziţia ta este tot mai sigură şi nimic nu mai poate schimba ceea ce ai reuşit să faci până acum. Miercuri este o zi în care îți merg toate din plin și reușești să rezolvi problemele doar la telefon.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Leu

În viaţa intimă, eşti destul de necăjită că nu poţi petrece mai mult timp cu partenerul tău. Se pare că amândoi aveți un program încărcat și nu reușiți să vă vedeți decât seara, când se adună oboseala și grijile de peste zi.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Fecioară

În dragoste, trebuie să profiţi de conjunctura favorabilă a astrelor. Nu mai sta pe gânduri şi arată-i celui de care te-ai îndrăgostit că vrei ca relaţia voastră să meargă mai departe. Discută cu el azi despre viitorul vostru.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Balanță

Miercuri primeşti veşti bune de la iubitul sau soţul tău. Problemele legate de reamenajarea casei vor fi mai uşor de rezolvat cu ajutorul lui. În sfârșit, va avea timp să repare niște lucruri mai vechi de prin casă.

Horoscop 5 ianuarie – zodia Scorpion

Este o zi propice pentru a delega sarcinile mai dificile altor persoane din familie care trebuie să se implice mai mult. Între timp, tu te poţi ocupa de alte proiecte mai ușoare, mai creative, care te ajută să te deconectezi.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Săgetător

În relaţia intimă, te simţi supusă unor presiuni la care nu poţi răspunde fără să îi jigneşti mândria. Se pare că soțul sau partenerul tău de viață vrea cu tot dinadinsul să îl susții într-o situația care pentru tine nu are niciun avantaj.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Capricorn

Trebuie să respecţi spaţiul intim al celor cu care locuieşti. În caz contrar, vei pierde armonia din casă. Nu mai impune reguli stricte pentru copii sau pentru soț, dacă nu sunt absolut necesare.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Vărsător

Miercuri este ziua negocierilor, dar tu vei câştiga cel mai puţin dintre toţi. Întotdeauna lași de la tine. Dar azi ar fi bine să te mai gândești și la nevoile tale și să păstrezi mai mulți bani pentru tine.

Horoscopul zilei de 5 ianuarie – zodia Pești

Chiar dacă eşti singură de ceva vreme, tot nu te simţi în stare să te implici într-o relaţie pasională. Traversezi o perioadă mai dificilă în care este bine să nu iei decizii majore pentru viitorul tău. Dar nu refuza să ieși la o întâlnire cu el azi!