Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Berbec

La serviciu, trebuie să fii prudent şi să nu promiţi ceea ce nu poţi face. Șefii pot cere prea mult când afacerile bat pasul pe loc, dar trebuie să îți respecte drepturile și programul de lucru.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Taur

Pare să fie o zi complicată. Nu vei reuşi să faci la timp ceea ce doreşti, dar amânarea poate avea şi o latură bună. Vei avea la dispoziţie mai mult timp să găseşti tot ce ai nevoie.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Gemeni

Ar trebui să fii mai relaxată azi, vineri este o zi bună pentru zodia ta și vei avea, poate, vești foarte bune după amiază. Cineva care te apreciază te va contacta să stați mai mult de vorbă.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Rac

Fereşte-te să faci vreo afacere cu rudele apropiate, cumnaţi sau veri. Mai bine angajezi un străin să te ajute, decât să fii dator unor rude. Lucrurile întotdeauna se complică, dacă se implică membrii ai familiei.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Leu

Pune în ordine toate obligaţiile pe care le ai la serviciu şi stabileşte din timp care sunt prioritare. În curând, poţi avea surpriza că ai muncit degeaba pentru proiecte la care colegii tăi au renunţat sau care nu aduc beneficii mari.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Fecioară

Veştile bune sosesc de dimineață și îţi ridică moralul. Un fost coleg te caută cu o propunere de job. Nu-ţi fie teamă că nu te vei descurca într-un domeniu în care nu ai experienţă.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Balanță

Vei primi sprijinul unei persoane cu autoritate, care te va susține azi să iei o decizie bună. După amiază, vei fi liniștită și te vei bucura de prezența copiilor sau a nepoților.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Scorpion

Luna din Scorpion te ajută mai mult azi să comunici ușor cu persoanele dificile, cu un adolescent rebel sau cu partenerul tău care are diverse probleme la serviciu.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Săgetător

S-ar putea să vină o veste neplăcută la serviciu. Analizează în amănunt tot ce ai făcut, descoperă unde ai greşit şi vei reduce semnificativ pierderile.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Capricorn

Este o zi bună pentru cumpărături și vei ieși în oraș sau vei căuta tot felul de lucruri utile pe internet. Îți faci planuri noi și te apuci de treabă cu entuziasm.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Vărsător

Caută sprijin la prieteni, dacă nu te mai descurci din punct de vedere financiar. Vei fi surprinsă să afli că unii dintre ei au nevoie de tine, astfel că veţi lucra unii pentru ceilalţi în viitor.

Horoscopul zilei de 5 februarie – zodia Pești

Poate că ar fi mai bine să laşi timpul să rezolve anumite probleme. Azi nu este cea mai bună zi pentru finalizarea proiectelor dificile. Dar se poate contura o afacere sau o colaborare nouă.