Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Berbec

O să fie o zi mai tensionată, în care vei avea multe de făcut și este posibil să fii tachinată de partenerul de cuplu. Ar fi bine să lămuriți anumite probleme delicate între voi.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Taur

Nicăieri nu este mai bine ca acasă, atunci când vrei să te odihnești. Iar sâmbăta după amiaza trebuie să fie perioada ta de odihnă, necesară după o săptămână solicitantă.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Gemeni

Pornești la drum sau te implici în mai multe activități, chiar dacă știi că nu te ajută nimeni. Trebuie să te descurci singură și să îți dai un răgaz și pentru odihnă.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Rac

Încearcă o nouă abordare în relaţiile cu prietenii apropiaţi, dacă nu eşti mulţumită de modul în care vă înţelegeţi. Jupiter atrage atenţia asupra unor pierderi din cauza unor oameni indeciși.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Leu

Ar fi bine să renunţi la proiectele dificile şi costisitoare. Încearcă să reduci costurile la început de decembrie şi să păstrezi banii pentru planurile pe care ţi le vei face în viitor.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Fecioară

Este o zi potrivită să îți convingi soțul sau partenerul de viață să te sprijine cu o inițiativă importantă. Dacă munciți amândoi, sunt șanse mari să terminați chiar azi.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Balanță

Sunt șanse mari azi să primești bani de la cineva care are o datorie la tine sau care vrea să te ajute să cumperi mai repede un obiect scump. Vei rezolva o situație delicată.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Scorpion

Mercur şi eclipsa de Lună complică lucrurile în relaţia de dragoste. Nu este exclus să fii pusă în faţa unui compromis, pentru a merge mai departe. Ai o alegere grea de făcut.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Săgetător

Fericirea vine din interior și trebuie să găsești timp să te odihnești azi și să faci ceva deosebit pentru tine. O călătorie ți-ar prinde bine, dacă ești amatoare de vizitat locuri speciale prin țară.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Capricorn

Aşteaptă o perioadă mult mai bună pentru proiectele tale de suflet. Conjunctura astrală nu este prea bună azi şi este posibil ca orice iniţiativă sau schimbare să nu aibă succesul scontat.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Vărsător

Este posibil ca azi să nu fii la fel de plină de energie ca în alte zile. Poți să dai vina pe influența eclipsei de Lună care încă se simte și te face mai melancolică.

Horoscopul zilei de 5 decembrie – zodia Pești

Poți să vizezi cu ochii deschiși, dar ar fi bine să treci la fapte pentru că vei reuși să rezolvi câteva situații importante în familie. Nu te mai îngrijora că nu te ajută alții, vei reuși singură.