Horoscopul zilei de 5 august – zodia Berbec

Încearcă să scapi de obiceiuri vechi și păguboase, cum ar fi fumatul sau chips-urile. Este o zi bună în care poți lua decizii foarte importante pentru sănătatea ta, iar viciile trebuie ținute în frîu.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Taur

Hidratează-te bine, consumă multe salate de legume și ai grijă să te odihnești după amiaza într-un spațiu răcoros. Azi este posibil să ai probleme de sănătate, să ai probleme cu inima sau cu respirația din cauza căldurii.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Gemeni

Este o zi prielnică pentru zodia ta și îți ies toate din plin, dacă ești creativă. Ocupă-te de ceva frumos, de un hobby, pictează, zugrăvește casa în culori vesele, ocupă-te de flori.

Horoscop 5 august – zodia Rac

Verifică aparatura, telefoanele sau calculatoarele pe care le folosesc copii. Este posibil să descoperi că unul dintre ele are defecțiuni mari și trebuie înlocuit sau reparat cât mai repede.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Leu

Ai grijă să stai la umbră și să fii bine hidratată. Canicula ți-ar putea da viața peste cap, pot apărea probleme de sănătate, vertij sau probleme cardiace. Dozează-ți efortul fizic la serviciu.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Fecioară

Un prieten sau o prietenă apropiată îţi poate deschide calea către un nou loc de muncă, punându-te în legătură cu oameni care au nevoie de experienţa ta profesională. Poate fi o zi cu noroc!

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Balanță

Venus, astrul echilibrului sufletesc şi al iubirii, va fi deosebit de generos cu tine. Datorită lui, vei reuşi să treci mai uşor peste obstacolele care ţi-au dat planurile peste cap, iar soțul te va sprijini financiar.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Scorpion

Ţine cont de avertismentele lui Mercur. Poate fi o zi mai dificilă pentru tine, dacă s-au adunat probleme financiare şi tensiuni în familie pe care nu știi cum să le gestionezi.

Horoscop 5 august – zodia Săgetător

Socrii par să fie nemulțumiți și au pretenții mai mari azi. Ai grijă să nu aduci în discuție economiile familiei, ca să nu mai pui niște paie pe foc! Oricum, îți vor reproșa că nu știi cum să economisești banii.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Capricorn

Dacă ai datorii mari, astrele te vor ajuta să găseşti o soluţie de compromis. Cineva te ajută azi cu bani pentru a acoperi o datorie mai veche. Poate fi o zi bună pentru a reînnoda o prietenie veche.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Vărsător

Evită cheltuielile inutile şi încearcă să păstrezi o sumă cât mai mare de bani pentru concediu, să te bucuri de o vacanţă frumoasă. Poate chiar azi faci bagaje pentru călătorie și ai nevoie de o sumă mai mare de bani.

Horoscopul zilei de 5 august – zodia Pești

Astrele îţi protejează sănătatea, te sprijină la locul de muncă şi îţi oferă şansa să îţi faci noi prieteni. Vei avea o zi excelentă, în care vei primi ajutor pentru a finaliza totul mai repede la birou.