Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Berbec

Vei fi c[utat[ de prieteni sau colegi din trecut. Vei avea o întâlnire amicală cu ei, veți depăna amintiri și, poate, veți face planuri noi pentru lunile care urmează.

Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Taur

Ai toate șansele azi să recuperezi niște bani împrumutați unor prieteni. Folosește banii să repari ceva prin locuință sau să cumperi electrocasnice care îți lipseau din bucătărie.

Horoscop 5 aprilie – zodia Gemeni

Astrele îţi pot da peste cap anumite planuri de familie sau un mic aranjament făcut împreună cu prietenii. Ziua de marți nu este niciodată bună pentru planuri mari pentru zodia ta.

Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Rac

Mercur este generos cu banii şi te ajută să depăşeşti problemele financiare pe care le ai, aducând un sprijin din partea părinților. Spre seară poți cumpăra ceva util în casă.

Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Leu

Apar momente tensionate, în cursul dimineții, în relaţia cu persoanele din jur, inclusiv cu prietenii foarte apropiaţi. Vei reuşi să treci peste ele şi să faci un compromis, dar îţi vei lua revanşa mai târziu.

Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Fecioară

Întâlnirile importante se pot încheia cu un eşec, dacă nu poți să negociezi nimic. Încearcă să faci și tu un compromis și încearcă să înțelegi și punctul de vedere al celorlalți.  

Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Balanță

Discuțiile de azi cu persoana iubită ar putea scoate la lumină punctele slabe din relaţia de dragoste. Nu este exclus să aveți o discuție mai neplăcută despre bugetul vostru.

Horoscop 5 aprilie – zodia Scorpion

Caută prietenia sau tovărăşia unor persoane optimiste, care ştiu să vadă partea plină a paharului. Starea lor de spirit te va ajuta şi pe tine în momentele critice să iei decizii bune.

Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Săgetător

Mai ai mult de lucru până când vei fi cu adevărat mulţumită de rezultate. Mare atenţie la o minciună nevinovată care s-ar putea întoarce împotriva ta.

Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Capricorn

La serviciu, te așteaptă un proiect deosebit, dar trebuie să duci la îndeplinire câteva obligaţii pentru a fi primită într-o nouă echipă. Este o ocazie bună să înveți lucruri noi.

Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Vărsător

Planurile pe care le discuţi cu partenerul de viaţă încep să prindă contur. În primul rând, veţi beneficia de banii de care aveţi nevoie. În al doilea rând, cineva apropiat vă va ajuta pas cu pas.

Horoscopul zilei de 5 aprilie – zodia Pești

Vei reuşi să rezolvi o problemă spinoasă şi să te bucuri de timp liber spre seară. Cineva din familie, poate un frate mai mare sau tatăl tău îți oferă banii de care ai nevoie.