Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Berbec

Mercur aduce veşti extraordinare, după o perioadă lungă de retrogradare în care ţi-a pus beţe-n roate. Se pare că vei munci cu spor după o veste bună primită de la șefi.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Taur

Jupiter te poate ajuta să semnezi un cotract important, să găseşti sprijin financiar sau un om de încredere pentru proiectele tale. Este o zi prielnică pentru parteneriate.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Gemeni

Fii foarte sinceră azi, chiar și cu persoanele mai delicate, pe care de obicei le menajezi. Opiniile tale sunt valoroase pentru ei și îți vor cere sfatul, chiar dacă ești categorică.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Rac

Va fi o zi frumoasă, cu multe emoții și entuziasm. Jupiter anunță o veste bună care va veni spre seară. Nu lăsa pe nimeni să te demoralizeze azi.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Leu

Vorbești mult la telefon, iei contact cu diverse persoane cu care ai mai lucrat și înainte și lucrurile încep să meargă în direcția pe care o dorești. Va fi o zi spornică!

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Fecioară

Pune ordine în treburile urgente de la serviciu şi găseşte colegii potriviţi să te ajute. Încearcă să îţi faci cât mai mult timp liber spre seară, când trebuie să mergi într-o vizită.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Balanță

Persoana iubită îţi captează toată atenţia şi veţi lucra împreună să realizaţi una din marile ei dorinţe. Dar vor fi și cheltuieli mari azi, pentru care nu sunteți pregătiți.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Scorpion

Va fi o zi cu evenimente care te scot din rutina ta obișnuită. Un coleg impune un ritm mai rapid de lucru, deoarece se apropie evaluări la care vei fi și tu inclusă.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Săgetător

Profită de influenţa lui Mercur, care favorizează câştigurile şi afacerile în această perioadă, şi încearcă să cauţi o nouă sursă de bani. Ai şanse mari să semnezi un contract bun.  

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Capricorn

Vei avea noroc în ceea ce privește demersurile noi din zona profesională. Oamenii pe care îi cauți vor fi ușor de găsit azi și vei avea mesaje pozitive din partea lor.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Vărsător

Vei găsi sprijin din partea unor persoane care păreau indiferente sau care niciodată nu se implicau în viața ta. Poate fi vorba chiar de verișori sau de un unchi care te va susține.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie – zodia Pești

Legăturile de familie te fac mai puternic şi te ajută să treci peste probleme. Indiferent de obstacolele pe care le întâlneşti în cale, cere sfatul părinţilor sau rudelor mai în vârstă.