Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Berbec

Azi vei fi tentată să faci o investiție sau să cumperi ceva ce nu ai mai încercat până acum. Poate fi vorba de o sumă foarte mare de bani și trebuie să fii sigură că merită să cumperi.

Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Taur

Dacă familia aduce în discuție o moștenire, încearcă să eviți orice conflict. O înțelegere amiabilă va aduce tuturor beneficii, mai ales dacă sunt implicați mai mulți moștenitori.

Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Gemeni

Poate fi o zi cu discuții neplăcute în familie legate de bani, de economii, de moșteniri care trebuie împărțite. NU va fi ușor să faci față sfaturilor bunicilor care au altă viziune.

Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Rac

Ai grijă să stai departe de speculații și de oamenii care încearcă să vândă totul la cantitate, fără să ofere calitate. Munca ta ar putea avea de suferit, dacă nu ești atentă la calitatea serviciilor.  

Horoscop 4 martie – zodia Leu

Dacă ai căutat un loc de munc, este posibil ca azi să primești mai multe oferte sau să găsești mai mulți angajatori care au nevoie de tine. Analizează ceea ce ți se oferă și fă o comparație cu ce oferă concurența.

Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Fecioară

Poate că te simți plină de energie și de idei bune încă de dimineața, dar nu te grăbi să le pui în practică, dacă nu ai suficienți bani. NU prea are cine să te ajute azi cu banii care îți lipsesc.

Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Balanță

Azi trebuie să lucrezi contra timp și să dai randament până seara târziu. Este o zi în care trebuie să lucrezi mult și să repari, poate, unele proiecte care nu au fost conduse corect în aceste zile.

Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Scorpion

După o perioadă lungă în care nu ai făcut niciun progres în carieră, ar fi bine să încerci să înveți mai mult. Azi te poți implica într-un proiect nou. Concentrează-te pe munca ta și vei avea de câștigat.

Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Săgetător

Lucrurile se mișcă mai greu și stai toată ziua sub tensiune, așteptând ca oamenii din jurul tău să rezolve mai repede problemele rămase din zilele trecute. Ritmul este destul de lent, dar poți găsi soluții bune.

Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Capricorn

Evită proiectele care necesită investiții mari, fie că sunt la muncă, fie că sunt legate de casa ta sau de căsnicia ta. Evită orice cheltuială, în afară de micile bucurii pentru copii.

Horoscop 4 martie – zodia Vărsător

Nu este deloc o zi bună pentru cheltuieli mari, având în vedere că astre puternice se află încă în mișcare retrogradă. Ar fi bine să păstrezi banii pentru mici distracții în weekend.

Horoscopul zilei de 4 martie – zodia Pești

Te bucuri azi de o influenţă mai puternică din partea lui Venus, care aduce prosperitate, echilibrează lucrurile și îți protejează bugetul. Spre seară, se anunţă evenimente plăcute.