Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Berbec

Este momentul să demonstrezi că poţi face faţă situaţiilor dificile, fără să ceri ajutor din partea şefilor. Începe o zi solicitantă la serviciu, vei fi singură în faţa unei decizii grele, dar te vei descurca!

Horoscop 4 mai – zodia Taur

Necazurile unei persoane dragi pot fi adevărate lecţii de viaţă pentru tine. Fii prudentă cu banii şi nu uita să păstrezi o sumă mai mare de bani începând de azi.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Gemeni

Îl ai de partea ta pe Jupiter care va transforma veştile şi întâlnirile obişnuite în oportunităţi de câştig. Orice discuție de azi sau negociere se poate încheia în favoarea ta.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Rac

Vei primi veşti mai bune, dacă eşti în căutarea unui loc de muncă. Nu vor fi oferte extraordinare, dar poate fi ceva asemănător cu fostul serviciu, suficient de bine plătit.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Leu

Faci sacrificii mari la serviciu, munceşti mai mult decât ceilalţi şi speri să fii recompensată la un moment dat. Ai șanse mari să te bucuri azi de o sumă de bani care ţi se oferă pe neaşteptate.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Fecioară

În dragoste, apare o şansă nouă pe care nu trebuie să o laşi să îţi scape, doar pentru că vrei partenerul perfect. Dacă bărbatul de lângă tine te apreciază cu adevărat, merită să primească o șansă.

Horoscop 4 mai – zodia Balanță

La serviciu, vei întâlni un adversar ambițios, o persoană dificilă care este capabilă să recurgă la tot felul de intrigi pentru a te împiedica să îţi îndeplineşti obligațiile. Ai nevoie de un aliat puternic de partea ta.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Scorpion

În familie vei avea parte de situaţii imprevizibile, iar Venus răstoarnă ordinea lucrurilor şi te obligă să iei măsuri extreme. Azi trebuie să impui reguli noi, mai ales copiilor, dacă au făcut o greșeală gravă.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Săgetător

Renunţă la întâlnirile mai puțin importante pentru a te ocupa mai mult de persoanele dragi de acasă. Este o zi bună să petreci mai mult timp în aer liber și să faci mișcare alături de copii.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Capricorn

Trebuie să iei, în foarte scurt timp, o decizie care priveşte viitorul relaţiei tale de dragoste, fie că eşti căsătorită sau nu. Vei avea la dispoziţie doar o zi pentru a cântări toate avantajele şi dezavantajele.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Vărsător

Jupiter favorizează acum toate planurile legate de casă. Chiar dacă nu dispui de mulţi bani, vei reuşi să îți cumperi o parte dintre obiectele necesare pe care le dorești de multă vreme.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Pești

Se anunță câteva momente mai puțin plăcute, dar niciunul din ele nu va avea efecte asupra vieţii tale intime. Eşti norocos că nu trebuie să schimbi nimic în relația de cuplu.