Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Berbec

Te întorci la muncă și îți merge din plin. Va fi o zi cu vești bune și vei da câteva telefoane care te vor ajuta să găsești sprijin la oameni cu putere financiară.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Taur

Venus tranzitează acum zodia Taurului, zodia în care își amplifică toate puterile, și te ajută să repari greșelile făcute în relația de cuplu. Vei cuceri din nou afecțiunea persoanei iubite.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Gemeni

Nu lăsa mândria să îți afecteze relația de cuplu. Dacă el a greșit acum, data viitoare este posibil să greșești tu. Mai bine discutați sincer de ce nu vă convin unele lucruri.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Rac

Chiar dacă tu privești lucrurile dintr-un unghi favorabil, realitatea este una singură și trebuie să accepți anumite aspecte care nu îți sunt deloc pe plac. Dar cine te place, te place așa cum ești.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Leu

Nerăbdarea s-ar putea să îți creeze probleme în cuplu. Nu te grăbi să refuzi o propunere făcută de partenerul de viață, chiar dacă ți se pare că este prea costisitoare.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Fecioară

Ai tendința de a deveni posesiv cu persoana pe care o iubești, dar atitudinea aceasta o poate îndepărta de tine. Încearcă să îi oferi ceea ce își dorește, fără să îi ceri Luna de pe cer.  

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Balanță

Vei avea mai mult timp liber pentru tine și vei reuși să îți organizezi activitățile în funcție de priorități. Ar fi bine să te programezi pentru vaccinul anti-Covid, dacă nu l-ai făcut deja.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Scorpion

Simți că se schimbă unele lucruri în viața ta și nu ești deloc mulțumită. Atitudinea ta ar trebui să fie mult mai permisivă și să te acomodezi cu schimbările, în loc să le respingi în totalitate.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Săgetător

Trebuie să fii cât mai echilibrată și maleabilă azi. Încăpățânarea nu îți va aduce decât probleme cu cei din jur. Ideile tale sunt bune, dar pot fi îmbunătățite cu ceilalți.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Capricorn

Dacă ai pierdut recent un contract sau o afacere, astrele îți vor da șansa să găsești o afacere mai bună. Azi sunt șanse mari să iei legătura cu oameni care au nevoie de experiența ta.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Vărsător

Relațiile cu cei din jur, legăturile de suflet și prieteniile revin în prim plan, datorită lui Mercur. Unele dintre ele se vor schimba, vor deveni mai puternice și vei căpăta mai multă încredere în cei care sunt alături de tine.

Horoscopul zilei de 4 mai – zodia Pești

Apare o problemă în familie pe care trebuie să o rezolvi personal. Nu lăsa alte persoane să se ocupe de ea, deoarece nu au suficiente informații pentru a obține o soluție în favoarea ta.