Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Berbec

Fii precaută pentru că riști să pierzi lucruri adunate cu greu. Nu te grăbi să arunci electrocasnice care se strică azi. Poate că merită să fie reparate sau recondiționate, în loc să cumperi ceva mai scump.

Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Taur

Vei descoperi idei şi proiecte noi care te vor atrage sau care te vor amuza. Venus îţi pregăteşte un program încărcat după amiază și câteva discuții din care vei afla multe lucruri bune.

Horoscop 4 iulie – zodia Gemeni

Mercur îţi oferă ocazia să călătoreşti într-o regiune frumoasă. Dacă ești în concediu sau ești invitată de un prieten să pleci la drum, nu refuza nicio șansă să cunoști locuri pe care nu le-ai mai văzut.

Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Rac

Poate fi o zi mai dificilă, dar vei avea şi multe satisfacţii. Marile astre se află în zodii de Apă, iar întreaga conjunctură astrală este favorabilă necesităţilor tale. Vei rezolva rapid problemele de la serviciu.

Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Leu

Ţine capul sus! Chiar dacă ai o zi obositoare şi plină de neprevăzut, vei reuşi să te descurci fără să apelezi la persoanele care nu îţi sunt pe plac. Nu este cazul să faci compromisuri pentru nimeni.

Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Fecioară

Vor vebi zile în care se vor împlini câteva din dorinţele de cuplu. Chiar azi vei trece prin situaţii mai puţin obişnuite şi vei avea parte de momente speciale alături de persoana iubită.

Horoscop 4 iulie – zodia Balanță

Nu îţi place să faci planuri cu mult timp înainte, dar, dacă vrei să realizezi ceva deosebit pentru cei dragi, trebuie să te ocupi din timp de acest lucru. Dă telefoane și caută oamenii care te pot ajuta chiar de azi.

Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Scorpion

Vei trece printr-o situaţie mai complicată, care nu poate fi rezolvată de pe o zi pe alta, indiferent cât eşti dispusă să pierzi. O vorbă bună, la timpul potrivit, te poate ajuta mai mult decât banii.

Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Săgetător

Situaţia materială nu se schimbă, dar poţi beneficia de un împrumut de la o persoană apropiată, dacă ai nevoie. Încearcă, totuşi, să te ferești de datorii mari, pentru că va veni concediul.

Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Capricorn

Încearcă să cooperezi cu toţi cei care au nevoie de tine. Colegi, prieteni sau cunoştinţe întâmplătoare, oamenii din jurul tău te pot ajuta, la rândul lor, să realizezi ceva deosebit.

Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Vărsător

Mercur te avertizează că problemele financiare sunt mai complicate. Vei reuşi să te descurci, ca de obicei, dar vei fi nevoită să faci unele compromisuri şi să renunţi la cumpărăturile de azi.

Horoscopul zilei de 4 iulie – zodia Pești

Vei afla lucruri care te vor ajuta la serviciu şi care te vor apropia de colegii influenţi. Nu este exclus să apară ocazia de a te angaja pe alt post, mai bine plătit sau cu un program mult mai accesibil.