Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Berbec

Astrele aduc veşti bune din partea familiei, a soţului sau a părinţilor. Se pare că beneficiază de o sumă mai mare de bani și te pot ajuta să faci o achiziție importantă azi.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Taur

Eşti norocoasă din punct de vedere financiar și este posibil să câștigi ceva ce îți doreai de multă vreme. Poate fi vorba de un bonus pentru o lucrare la care ai muncit mai multă vreme alături de colegii tăi.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Gemeni

Va fi o zi bună în care te poți gândi la călătorii și poți face planul pentru o drumeție cu prietenii. Dacă ai copii, ar fi bine să îți faci timp după amiaza să practicați împreună un sport ușor.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Rac

Marte impulsionează toate activităţile care aduc schimbări semnificative sau care pot avea beneficii mari pentru tine. Poți face ceva nou azi, te poți implica într-o activitate dificilă, dar frumoasă, care va aduce satisfacții.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Leu

Venus pune capăt monotoniei în relaţia de dragoste şi te surprinde cu o veste. Se întâmplă ceva nou în viața partenerului de cuplu, ceva deosebit și important, și are nevoie de susținerea ta.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Fecioară

Ai vești bune legate de bani sau reuşeşti să scapi de datorii. Dacă ai avut un credit de la bancă, azi poți face ceva să scapi de el definitiv. Poate că o soră sau un frate îți oferă banii necesari să închei creditul.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Balanță

Venus îi favorizează pe toţi nativii Balanțe sporind şansele de câştig. Poate fi vorba şi de alte câştiguri materiale, nu neapărat de bani. Sunt șanse mari să primești un cadou drept apreciere pentru un ajutor dat cândva.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Scorpion

Începe o perioadă mai dificilă, în care vei simţi că puterea ta de muncă este pusă la încercare. Ai mult de lucru azi și poate vei munci și în weekend, pentru că trebuie să iei un avans cu un proiect nou.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Săgetător

Se apropie un eveniment deosebit pentru cariera ta şi trebuie să dai dovadă de multă imaginaţie, ca să găseşti soluţiile eficiente. Se discută aprins la ședință despre planurile noi la care trebuie să iei și tu parte.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Capricorn

Ar fi bine să îţi iei o scurtă vacanţă, dacă nu ai mai avut nicio zi liberă de la Sărbătorile de iarnă. Se pare că programul de la serviciu va deveni mai lejer. Încearcă să lași toate grijile deoparte azi.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Vărsător

La serviciu, tot ceea ce spui poate fi interpretat greșit, dacă nu verifici informațiile de două ori înainte. Și ai grijă să nu iei nicio decizie singură, fără să te consulți cu șefii tăi direcți sau cu un jurist.

Horoscopul zilei de 4 februarie – zodia Pești

Vei avea o zi bună și vei primi bani. Ar fi bine să fii mai generoasă cu prietenii care îţi cer sprijinul, ba chiar îi vei ajuta în situaţii delicate, chiar dacă tu trebuie să renunţi la anumite privilegii.