Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Berbec

Te bucuri de energia lui Marte, care îmbunătăţeşte relaţiile cu cei din jur. Este o perioadă excelentă să te împaci cu prietenii cu care te-ai certat și este o zi bună de negocieri.

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Taur

Profită de orice ocazie să faci o schimbare cât de mică în viaţa ta. Monotonia şi atmosfera posacă te împiedică să vezi ce te poate face fericit cu adevărat. Venus te sfătuieşte să te distrezi mai mult!

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Gemeni

Va fi o zi lipsită de evenimente, mai puţin propice afacerilor sau carierei. Încearcă să profiţi de momentele liniştite, să te ocupi mai mult de tine sau să faci sport.

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Rac

Renunţă la călătoriile sau deplasările care nu sunt neapărat necesare. Cu Mercur în semnul Săgetătorului, s-ar putea ca drumurile tale să se încurce şi să nu te ducă unde doreşti.

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Leu

Implică-te în activităţi noi şi distractive. Încearcă să-ţi umpli timpul liber cu lucruri frumoase sau cu un hobby care să te relaxeze. La muncă sau în familie pot apărea diverse situaţii neplăcute. 

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Fecioară

Fereşte-te să promiţi vreunui prieten bani cu împrumut sau ajutor, dacă nu eşti sigur că îl poţi ajuta. Este posibil ca Marte şi Mercur să îţi provoace probleme în relaţiile cu cei din jur.

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Balanță

Te aşteaptă provocări noi, după recenta eclipsă de Lună plină. Este posibil să te confrunţi cu persoane care refuză să te ajute, chiar dacă ar avea şi ei ceva de câştigat. Vei fi nevoită să abandonezi unele idei.  

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Scorpion

Trebuie să fii deosebit de precaută cu banii şi mai ales cu datoriile. Este o zi bună să te gândești la ce investiții vrei să faci pe viitor și să încerci să îți analizezi bugetul.

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Săgetător

Cheltuielile vor creşte semnificativ, mai ales sub influenţa lui Venus pusă pe distracţii. Prietenii te vor căuta mai des, veţi ieşi împreună şi vei avea parte de o seară mai deosebită.

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Capricorn

Fii atentă ce şi cât mănânci! Carenţele de vitamine şi minerale pot declanşa în această perioadă probleme de sănătate. S-ar putea să fie o zi mai dificilă, poate cu simptome neplăcute, dacă ai probleme medicale.

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Vărsător

Se amână unele planuri, vei renunţa la unele idei, dar prietenii te vor atrage să iei parte la alte activităţi interesante. Când ţi se închide o uşă în faţă, poţi găsi întotdeauna o cale ocolită de acces.

Horoscopul zilei de 4 decembrie – zodia Pești

Te aşteaptă cheltuieli mari şi nu este exclus să fii nevoită să ceri un împrumut. În schimb, vei avea parte de veşti frumoase în familie, probabil de la partenerul de viaţă care se bucură de un succes.