Horoscopul zilei de 4 august – zodia Berbec

Marte te ajută în continuare pe plan profesional. Poți descoperi proiecte şi oferte bune de colaborare, mai ales dacă iei legătura cu foștii colegi care lucrează acum în domeniu tău de interes.

Horoscopul zilei de 4 august – zodia Taur

La serviciu, trebuie să te ferești de colegii cu concepții învechite, care lucrează cu un pas înainte și doi înapoi. Încearcă să faci o echipă nouă, din oameni cu experiență, care sunt dornici să se implice mai mult.

Horoscop 4 august – zodia Gemeni

Vei avea succes dacă vei lucra pe cont propriu și vei rezolva lucrurile în stilul tău, cu răbdare și diplomație. Colegii care grăbesc rezolvarea unor situații delicate riscă să piardă clienți importanți.

Horoscopul zilei de 4 august – zodia Rac

Dacă ești în concediu, vei avea o zi reușită. Vei ajunge la un acord cu soțul și copiii asupra bugetului de vacanță și vei găsi pentru fiecare o sumă de bani pentru mici distracții sau activități relaxante.

Horoscopul zilei de 4 august – zodia Leu

Toate preocupările tale sunt legate de casă și de economiile pe care le-ai făcut până acum. Dar vei avea o întâlnire cu o persoană care te face să ai mai multă încredere în tine și să începi activități noi.

Horoscopul zilei de 4 august – zodia Fecioară

Anumite situaţii nu suferă amânare, dar nu vei pierde chiar tot, dacă nu le rezolvi la timp, deoarece întârzierile pot fi benefice uneori. Ceea ce nu poți face singură dimineața, se va putea rezolva seara cu ajutorul familiei.

Horoscopul zilei de 4 august – zodia Balanță

Verifică facturile, ratele creditului şi banii pe care îi mai ai la dispoziţie. Mercur este capricios azi şi este posibil să pierzi bani din cauza faptului că ai neglijat să plătești unele facturi la timp.

Horoscopul zilei de 4 august – zodia Scorpion

Te confrunţi cu mici probleme și întârzieri, iar Mercur te ajută tot mai puţin la muncă. Nu reuşeşti să te înţelegi prea bine nici cu colegii care au nevoie de tine, deși tu ai soluții mult mai bune decât ei.

Horoscopul zilei de 4 august – zodia Săgetător

Este momentul să îţi asiguri casa sau bunurile de valoare, mai ales dacă pleci într-un concediu mai lung. Ai grijă unde lași bijuteriile, calculatorul sau alte obiecte din casă care pot fi ușor furate.

Horoscop 4 august – zodia Capricorn

Ai parte de veşti bune de la persoane care ţi-au făcut anumite promisiuni. Unele dintre ele se vor împlini, mai ales cele legate de călătorii. Chiar azi poți cumpăra biletele pentru o nouă excursie.

Horoscopul zilei de 4 august – zodia Vărsător

Mercur îţi poartă mai mult noroc decât celorlalte zodii. În plan financiar, nu înregistrezi nicio pierdere. Eşti mulţumită că te poţi baza pe aceleaşi venituri ca înainte, ba chiar s-ar putea să găsești niște bani pierduți.

Horoscopul zilei de 4 august – zodia Pești

Relaţia cu o rudă mai tânără devine neplăcută. Se pare că pretenţiile ei te împiedică să faci o înţelegere avantajoasă cu socri de la care ai nevoie de ajutor. Caută bani cu împrumut din altă parte.