Berbec 21.03 – 20.04

Îți merge din plin, dacă ai de gând să renovezi casa, să cumperi mobilă nouă sau să te muți. Chiar dacă vor apărea probleme minore, vei reuși să rezolvi toate aceste treburi mult mai simplu și mai repede decât în alți ani. În altă ordine de idei, ar fi bine să reiei legătura cu o prietenă din trecut, cu care nu ai mai avut timp să te întâlnești de ani de zile. Prietenia ei îți va aduce clipe frumoase.

Taur 21.04 – 21.05

Comunici foarte bine cu toate persoanele apropiate, chiar și cu rudele mai în vârstă care, de obicei, au ceva de comentat. Reușești să îi convingi să fie de acord cu ideile tale și să te ajute, în măsura în care poate fiecare. Zodia ta este vizitată acum de Venus, astrul care răspândește armonie și dragoste în jurul lui. Datorită lui Venus vei reuși să aduni și bani, mai mulți decât de obicei.

Gemeni 22.05 – 21.06

Încearcă să îți impui ideile în familie și să discuți cu toate persoanele implicate, pentru a demara proiectele pe care le aștepți. Dacă ați amânat până acum câteva dintre planurile importante, este momentul să vă puneți pe treabă și să găsiți soluții noi. În aceste zile, energia astrelor influențează puternic semnul Gemenilor și poți profita de schimbările și ocaziile care se ivesc.

Rac 22.06 – 22.07

Călătorești mai mult sau faci diverse drumuri în funcție de treburile urgente pe care trebuie să le rezolvi. Peste câteva zile, te vei simți mai obosită, dar cel puțin vei fi mulțumită că ai scăpat de obligații. În cea de a doua jumătate a lunii martie, zodia ta va fi influențată și de eclipsa de Soare din semnul Peștilor, astfel că te poți aștepta la evenimente neprevăzute și la întâlniri mai puțin plăcute.

Leu 23.07 – 22.08

Te împiedici de obstacole minore și cauți un drum ocolit să îți atingi obiectivele. Încearcă să ignori criticile și bârfele și mergi înainte pe drumul tău. Va fi mai simplu să treci de-a dreptul peste greutăți, decât să faci compromisuri și să pierzi timpul căutând soluții ocolite. În relația de cuplu, încearcă să fii senină și să păstrezi un echilibru între dorințele tale și cele ale partenerului.

Fecioară 23.08 – 22.09

Vei avea o perioadă deosebită, cu evenimente de familie și reușite nesperate. Cheltuielile vor crește, dar vei avea ocazia să îți refaci bugetul în ultima decadă a lunii martie, când Mercur îți va fi favorabil. Până atunci, alege cu grijă ceea ce cumperi, chiar dacă vrei să le satisfaci toate capriciile copiilor sau ale altor persoane dragi. După 22 martie, pot apărea probleme de sănătate.

Balanţă 23.09 – 22.10

Te așteaptă momente mai tensionate la serviciu și vei fi prinsă la mijloc între două tabere. Nu îți va fi ușor să îți păstrezi poziția neutră, dar trebuie să faci pace cu persoanele implicate și să domolești discuțiile aprinse. Mulți colegi te consideră o persoană simpatică și nu ai voie să îi dezamăgești. În viața personală, fă-ți mai mult timp pentru partenerul de viață și află ce își dorește.

Scorpion 23.10 – 21.11

Ai intenții bune, încerci să îi înțelegi pe cei din jur, dar nu întotdeauna le poți îndeplini dorințele. În aceste zile, vei avea surprize mai puțin plăcute din partea familiei sau a copiilor. Unii dintre ei pot avea dorințe greu de îndeplinit și trebuie să înțeleagă că vor fi nevoiți să facă anumite sacrificii. Eclipsa de Soare din 20 martie poate schimba radical situația și îți poate veni în ajutor.

Săgetător 22.11 – 20.12

Vei fi îngrijorată, o vreme, cu privire la datoriile familiei și la administrarea bugetului comun. Dacă ai impresia că partenerul de viață sau părinții iau o decizie greșită și cheltuiesc banii fără rost, încearcă să discuți cu ei și să le oferi o alternativă. După Luna nouă din 20 martie, când va avea loc și o eclipsă totală de Soare, situația ta materială poate fi modestă până la sfârșitul lunii.

Capricorn 21.12 – 20.01

Vei reuși să pui capăt unei situații dificile sau delicate, care te împiedica să ai o relație plăcută cu unele persoane apropiate. Eclipsa de Soare din 20 martie încheie o perioadă încordată și va face să dispară senzația de încordare și tensiune pe care ai avut-o în ultimele zile. Lucrurile se vor derula într-un ritm mai lent, vor veni întâmplări care te vor amuza și care te vor apropia de unii oameni.

Vărsător 21.01 – 19.02

Este dificil să găsești, uneori, cauza problemelor mai delicate din familie, dar Luna nouă te va ajuta să abordezi problemele curente dintr-o altă perspectivă. Pe 20 martie, Luna nouă din Pești este însoțită de o eclipsă totală de Soare, un eveniment astrologic care deschide o cale nouă și îți arată o latură mai puțin cunoscută a situațiilor îngrijorătoare. Încercările prin care treci vor avea și beneficii.

Peşti 20.02 – 20.03

Vei avea norocul să primești ceva deosebit sau să găsești resursele necesare pentru un proiect de suflet, pe care l-ai amânat până acum. Asupra zodiei tale se răsfrânge influența unui eveniment astrologic ieșit din comun. Luna nouă, care sosește în Pești pe 20 martie, este însoțită de o eclipsă de Soare, ceea ce înseamnă că vei primi beneficii nesperate, dar va trebui să renunți la ceva.