Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Berbec

Pierzi câţiva amici nestatornici, dar câştigi aprecierea unor oameni mult mai importanţi pentru cariera ta. Venus anunţă o schimbare profesională care îți prinde bine pe viitor.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Taur

În relaţia de cuplu sau în familie apar probleme pe care îţi este greu să le rezolvi repede. Poate că vă trebuie un timp să vă gândiți amândoi ce doriți cu adevărat și cum vreți să continue relația voastră.

Horoscop 31 martie – zodia Gemeni

Va fi o zi cu multe obligații la serviciu, mai ales dacă lucrezi în comerț sau ai mica ta afacere. Vor fi tot felul de discuții cu oamenii cu care trebuie să colaborezi, iar unele nu se vor finaliza în favoarea ta.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Rac

Dacă ai avut probleme în dragoste, partenerul îţi pregăteşte o surpriză, să vă împăcaţi şi să lăsaţi deoparte discuţiile neplăcute. Spre seară, câteva ore petrecute doar în doi ajută foarte mult.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Leu

Va fi o zi bună la serviciu, chiar dacă participi la discuții și întâlniri care îți complică munca. Dacă eşti singură, ai şanse foarte mari să cunoşti pe cineva la unele din întâlnirile organizate de firmă.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Fecioară

Venus şi Marte intră în Casa căminului şi aduc armonie în relaţiile cu familia sau cu rudele mai îndepărtate. Azi poate fi o zi bună pentru o vizită la sora sau la fratele tău.

Horoscop 31 martie – zodia Balanță

Un nou proiect la serviciu te va pune în legătură cu un grup de profesioniști de la care ai multe de învățat. Este momentul prielnic să te afirmi, chiar dacă vei munci mai mult!

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Scorpion

Dacă zilele trecute norocul nu părea să fie de partea ta, în prezent astrele sunt mult mai generoase. Mercur te ajută să pui totul în ordine la serviciu și să te bucuri de un bonus la salariu.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Săgetător

Norocul îţi bate de mai multe ori la uşă! Primești salariul fără întârziere, primești și o veste bună din familie, iar, dacă ai copii, unul dintre ei se bucură de un succes deosebit la școală.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Capricorn

Chiar dacă ai multe lucruri mărunte de rezolvat acasă, ar fi bine să le amâni pentru o zi mai relaxată. Deocamdată, ar fi indicat să te ocupi de cea mai dificilă obligație de la serviciu.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Vărsător

Gândește-te care sunt lucrurile preferate de soțul sau de iubitul tău și încearcă să îi faci o mică surpriză azi, să îi cumperi unul din obiectele pe care și le dorește de multă vreme. Veți avea o seară specială!

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Pești

Vei câştiga controlul asupra unei situaţii delicate, în care, până acum, alte persoane făceau jocurile. Ai șansa să avansezi sau să te implici într-un proiect nou la serviciu.