Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Taur

Concentrează-te mai mult pe ceea ce trebuie să faci la serviciu şi fereşte-te de zvonuri. Unii colegi răspândesc informații false despre următoarele proiecte și te vor induce în eroare. Până când nu este ceva stabilit clar, nu te baza pe ce vorbesc unii și alții.  

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Gemeni

Ţi-ar prinde bine să înveţi ceva nou, un meșteșug bun, o meserie practică şi utilă nu doar pentru o carieră nouă, dar şi în viaţa de zi cu zi. Ai suficient talent și determinare să încerci să îți deschizi o mică afacere și să mai câștigi niște bani.  

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Rac

Poate fi o zi plină de energie și benefică pentru a pecetlui o alianţă care îţi va aduce numeroase avantaje pe viitor. Poate fi vorba de semnarea unui nou contract de muncă sau de un parteneriat cu un client nou.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Leu

Vei avea parte de o şansă deosebită în carieră. Fie că doreşti un post mai bine plătit sau un alt loc de muncă, Venus şi Jupiter te vor ajuta. Analizează experiența acumulată până acum.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Fecioară

Nu trebuie să te grăbeşti să cheltuieşti prea mulţi bani. Şansele să rezolvi problemele doar cu ajutorul banilor sunt mici. Mai degrabă le rezolvi azi cu un sfat bun de la un coleg bineintenționat.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Balanță

În faţa conflictelor, gândeşte-te la soluţiile care te vor ajuta să treci peste probleme fără pagube prea mari. Dacă răspunzi cu aceeaşi monedă, s-ar putea să ai de suferit. Poate fi o zi mai dificilă, în care poți pierde mult din punct de vedere financiar.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Scorpion

Astrele te sfătuiesc să nu abandonezi niciun vis, doar pentru că persoanele care au promis să te ajute, nu mai pot fi lângă tine. Merită să lupţi pentru ideile tale, pentru că vei reuşi şi singură.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Săgetător

Ține cont de faptul că Venus poate să îți încurce planurile de afaceri. Chiar și cele mai bune și bine gândite proiecte ar putea fi date peste cap de evenimente imprevizibile, dacă nu ai deja un plan de rezervă… și bani!

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Capricorn

Acorzi prea multă atenţie detaliilor nesemnificative şi poţi declanşa discuţii neplăcute în echipa cu care lucrezi. Important este să ţii cont de balanța dintre câștiguri și cheltuieli, dar și de resursele oamenilor.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Vărsător

Eşti mult mai sigură de locul tău de muncă şi te vei încredinţa curând că eşti apreciată. Spre seară, trebuie să fii atentă la cheltuieli, pentru că rişti să pierzi nişte bani pe lucruri inutile.

Horoscopul zilei de 31 martie – zodia Pești

Va fi o zi plină, cu multe drumuri, mai ales dacă obișnuiești să faci comisioane pentru șefii tăi. Vei fi mai stresată azi, dar vei avea și satisfacţii.