Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Berbec

Banii nu sunt prietenii nimănui, dar dacă nu îi folosești cum trebuie, s-ar putea să te îndepărteze de proprii tăi prieteni. Ar fi bine să nu împrumuţi bani cu speranţa că îi vei primi îndoit.

Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Taur

Se încheie luna mai, iar zodia ta este protejată acum de Venus. Dacă aduni un buget consistent azi, este timpul să faci o investiție importantă pentru copii, care poate contribui și la educația lor.

Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Gemeni

Ajută-i pe cei care au nevoie de tine azi fără să ceri nimic în schimb. Un gest generos azi îți poate aduce satisfacții mai mari decât o răsplată în bani. Cine merită ajutorul tău îți oferă încredere și afecțiune.

Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Rac

Este posibil ca partenerul de afaceri sau șeful tău direct să facă planuri noi la muncă fără să te consulte. Iar acest lucru ar putea să însemne mai multă de muncă pentru tine și ore peste program.

Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Leu

La serviciu, vei avea nevoie de sprijinul unui şef pentru a rezolva câteva probleme mai dificile. Iar, după amiaza, un telefon sau o întâlnire nepotrivită s-ar putea să complice lucrurile.

Horoscop 31 mai – zodia Fecioară

Poate fi o zi bună să planifici noi investiții, dar așteaptă să vezi cum vor evolua lucrurile, mai ales dacă vrei să vinzi o casă. Ar fi indicat să te debarasezi de ea, doar dacă nu îți aduce niciun beneficiu.

Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Balanță

Ziua de marți nu este o zi bună pentru cheltuieli mari, în schimb orice călătorie sau drum în interes personal va avea roade bune. După amiaza, ia legătura cu oamenii cu care poți colabora.

Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Scorpion

Eşti tot mai norocoasă cu relaţiile tale de la serviciu. Marţi vei scăpa de o corvoadă, de o sarcină pe care ştiai că nu o poţi îndeplini și de care se vor ocupa alți colegi.

Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Săgetător

Îți merge bine la serviciu, chiar dacă ți se pare că unele sarcini sunt mai grele. Pe toate le poți face fără ajutor. Nu este exclus să ți se ofere un alt post sau un alt proiect care va fi mai plăcut.

Horoscop 31 mai – zodia Capricorn

Indiferent ce ţi-ai propus să rezolvi azi, lasă pe miercuri sau joi. Abia atunci vei avea şanse mai mari să scapi ieftin. Când te grăbeşti, pierzi întotdeauna bani.

Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Vărsător

La serviciu pot apărea probleme la care nici nu te-ai fi gândit. Deciziile superiorilor ajung la tine cu întârziere, ceea ce îți dă planurile peste cap și este posibil să lucrezi peste program.

Horoscopul zilei de 31 mai – zodia Pești

Se încheie luna mai și ar trebui să te gândești mai serios la viitorul tău profesional în vara aceasta. Te gândești deja să apelezi la cunoştinţe pentru oferte de lucru mai bune.