Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Berbec

Ultima zi din an este ziua veștilor bune și pe acestea trebuie să le primești cu speranță. Dacă apar și vești mai puțin bune, încearcă să le ignori și să te ocupi de ele mai târziu.

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Taur

Va fi o zi importantă în cuplu și mai ales în relația cu alți membrii ai familiei. Fie că ești acasă sau în vizită, bucură-te de oamenii din jurul tău și apreciază ceea ce fac bine.

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Gemeni

Relații noi vor fi consolidate azi, îți faci planuri noi și strategii să te descurci mai bine financiar în anul care începe. Deocamdată, evită cheltuielile inutile și pune un ban în buzunar la miezul nopții.

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Rac

Tot ce contează este să îți vezi copiii fericiți azi, iar ei își doresc lucruri simple, doar dragoste, grijă și atenție. Va fi un Revelion frumos, cu copiii alături de tine!

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Leu

Sunt șanse să recuperezi un obiect împrumutat sau să recuperezi o prietenie pierdută din cauza orgoliilor. Poate fi o zi excelentă, dacă îți deschizi inima!

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Fecioară

Ţi se împlineşte o dorinţă veche şi primeşti un obiect costisitor, un calculator sau un obiect electrocasnic. Ultima zi din an va fi o zi cu daruri și cu zâmbete!

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Balanță

Eşti fericită şi mulţumită de tot ce se anunţă pentru ultima zi din an. Te bucuri de dragostea copiilor, scapi de două responsabilităţi foarte mari şi, poate, îţi vizitezi părinţii.

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Scorpion

Profită de ziua aceasta să te ocupi de altceva în afară de treburile domestice, poate de proiecte vechi pe care le-ai tot amânat. Întâlnirile cu familia şi cu prietenii sunt pe primul loc.

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Săgetător

Încearcă să te gândești azi la punctele slabe din planurile tale și discută despre ele cu cei mai apropiați oameni. Și nu uita să iei șampanie din timp!

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Capricorn

Azi nu trebuie să faci nimic, decât să te bucuri de petrecerea din familie sau de dragostea partenerului tău. Știi deja că va începe un an mai bun și trebuie să fii optimistă!

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Vărsător

Evită să vorbești toată ziua despre lucrurile pe care nu ai reușit să le faci în 2020. Mai bine privește către lucrurile pe care le vei face cât de curând în 2021.

Horoscopul zilei de 31 decembrie – zodia Pești

Toată ziua vei fi prinsă cu activități plăcute în familie, cu mici pregătiri și daruri pe care vrei să le oferi prietenilor care sunt alături de tine. Revelionul va veni cu dragoste și cu multă veselie!