Horoscopul zilei de 31 august – zodia Berbec

Evită să te raportezi la alții, fie la serviciu, fie în relația cu prietenele tale. Poate că unele dintre ele au o situație mult mai bună decât tine, dar azi trebuie să te gândești ce ai tu mai bun decât ele.

Horoscopul zilei de 31 august – zodia Taur

Vei fi pusă în fața unei situații care îți arată ce aspecte din viața ta merită îmbunătățite. Nu trebuie să îți cumperi un telefon nou, pentru a părea la modă. Mai bine ai grijă de imaginea ta!

Horoscopul zilei de 31 august – zodia Gemeni

Miercuri este o zi bună pentru zodia ta, iar ultima zi de vară poate fi una norocoasă. Vei fi antrenată în activități noi și poți descoperi un prieten valoros în persoana unui om în care nu aveai încredere.

Horoscopul zilei de 31 august – zodia Rac

Este posibil să apară discuții neplăcute dimineața cu cineva din familie. Poate că unul dintre copii face o bocoană și declanșează o nouă discuție despre educație cu soțul sau cu socrii.

Horoscopul zilei de 31 august – zodia Leu

Este posibil să apară tensiuni în relaţia cu unele persoane, pe marginea unor subiecte pe care le credeai demult închise. Dacă ai datorii față de o prietenă, fă tot posibilul să le plătești azi.

Horoscop 31 august – zodia Fecioară

Este posibil să te confrunţi cu probleme de sănătate care te vor împiedica să te concentrezi asupra muncii tale. Nu este exclus să ceri concediu medical, pentru a trece mai uşor peste zilele dificile.

Horoscopul zilei de 31 august – zodia Balanță

Persoanele din jur amână unele activități importante. Dar vor fi momente în care te vei bucura că lucrurile tărăgănează. Uneori, este bine să aştepţi mai mult pentru a reuşi să ieși la liman.

Horoscopul zilei de 31 august – zodia Scorpion

Va fi tot mai greu să acoperi cheltuielile curente. Mercur arată plăţi mai mari decât te aşteptai pentru servicii şi bunuri de care te vei bucura mai târziu. Se pare că azi plătești un avans mai mare.

Horoscop 31 august – zodia Săgetător

Este posibil să apară neînţelegeri în cuplu şi să fii nevoită să amâni unele planuri făcute pentru azi. Nu este exclus ca opiniile şi comentariile unei alte persoane să afecteze relaţia dintre voi.

Horoscopul zilei de 31 august – zodia Capricorn

Prietenii uitaţi îţi pot oferi surprize frumoase. Trebuie doar să îi suni și să le amintești că ții la ei. Spre seară ai putea organiza o mică întâlnire cu prietenii din școală și se vor bucura să te revadă.

Horoscopul zilei de 31 august – zodia Vărsător

Încearcă o nouă abordare la serviciu, pentru a obţine anumite informaţii sau avantaje. Vor fi situaţii în care te vei simţi exclusă, dacă nu te implici mai mult în activităţile şi planurile de grup.

Horoscopul zilei de 31 august – zodia Pești

Uneori, este bine să renunţi la proiectele prea costisitoare. Folosește la maximum ceea ce ai deja, repară lucrurile pe care doreai să le arunci și evită să cumperi obiecte care nu sunt de strictă necesitate.