Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Berbec

Este o zi încărcată, în care te vei afla pe drumuri și este posibil să apară și probleme din cauza persoanelor care nu vor să te urmeze. Încearcă să scapi de obligațiile grele azi.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Taur

Se pare că este o zi excelentă pentru bani, pentru că se adună în contul tău o sumă mai mare. Deocamdată, ai grijă de economii și nu te grăbi să faci cheltuieli mari.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Gemeni

Evită orice provocare și orice sămânță de ceartă, indiferent cu cine. Azi, beneficiezi de o energie bună și trebuie să o folosești pentru starea ta de bine și pentru proiectele personale.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Rac

Eclipsa de Lună de azi arată că starea de sănătate este vulnerabilă. Fii foarte atentă să te ferești de umezeală și de frig, de grupurile mari de oameni unde pot fi persoane contagioase.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Leu

Energia eclipsei de Lună din Gemeni se simte din plin. Ea te va ajuta în toate proiectele ambiţioase, să atragi de partea ta oameni implicaţi, care vor veni cu soluții.  

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Fecioară

Eclipsa de Lună te avertizează că ar putea apărea probleme de sănătate, care necesită îngrijiri şi tratament de durată. Fereşte-te de orice situaţie în care sănătatea ta ar putea avea de suferit.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Balanță

Vei avea o zi plină, cu multe activități, oricât de mult ți-ai dori să fie liniște și să te odihnești. Pe de altă parte, nivelul de energie benefică va crește și îți prinde bine.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Scorpion

Eclipsa de Lună aduce întotdeauna pentru tine o șansă să lași în urmă o situație sau o relație care nu mai funcționează. Dacă ceva îți aduce numai nefericire, azi trebuie să pui punct.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Săgetător

Chiar dacă este o zi liberă, poate fi o zi favorabilă demersurilor în carieră, pentru un alt post sau pentru un alt proiect. Mercur te ajută să iei legătura cu persoane care te vor coopta în munca lor. 

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Capricorn

Te bazezi prea mult pe oameni care nu au niciun interes să te ajute. Încearcă să faci diferenţa între cei care sunt de partea ta dezinteresat şi cei care aşteaptă o recompensă oarecare.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Vărsător

Eclipsa de Lună de azi marchează o perioadă cu veşti bune şi cu schimbări de care aveai nevoie. Ea îţi poate oferi șansa de a face ceva deosebit pentru tine azi.

Horoscopul zilei de 30 noiembrie – zodia Pești

Te bucuri de influenţa benefică a eclipsei de Lună de azi, care te sprijină în orice demers profitabil. Vei reuşi să faci rost de bani dintr-un mic negoţ sau dintr-o situaţie inedită.