Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Berbec

Sănătatea este vulnerabilă azi și trebuie să eviți orice activitate dificilă din punct de vedere fizic. Încearcă să petreci câteva ore mai liniștite după amiază, să te plimbi la soare alături de copii.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Taur

Este posibil să fii dezamăgită de o prietenă care nu mai are timp pentru tine. Poate că are un program încărcat și nu reușește să mai iasă în oraș atât de des pe cât ți-ai dori tu.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Gemeni

Dimineața vei discuta mai mult despre munca ta, vei căuta soluții și vei participa activ la o ședință. Miercuri este o zi spornică pentru zodia ta, dar spre seară trebuie să faci o plimbare lungă.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Rac

Sunt șanse mari să fii apreciată, mai ales într-o companie care pune mult accentul pe rezultatele angajaților. Tu ai mereu idei bune, iar azi este o zi plină de energie în care vei rezolva totul.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Leu

La prima vedere, unele dintre activitățile din această dimineață par complicate, iar colegii așteaptă să vii cu soluții. Tu ai deja experiența necesară să rezolvi situațiile mai delicate cu unii dintre șefi.

Horoscop 30 martie – zodia Fecioară

Urmărește cu atenție ce fac colegii, mai ales cei care au o funcție de conducere sau care sunt implicați în proiecte noi. În curând, ideile lor trebuie extinse în cadrul companiei și vei învăța lucruri noi.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Balanță

Te răzgândeşti asupra unor planuri la serviciu şi faci tot posibilul să schimbi ceea ce ai stabilit cu mult timp în urmă. Noile soluții găsite de tine ți se par mult mai bune.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Scorpion

Ești tentată să amâni unele treburi, unele activități sau întâlniri. Vei dezamăgi anumite persoane, dar le poți recompensa altfel. Spre seară, poți petrece câteva momente plăcute cu ele.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Săgetător

Eşti preocupată de situaţia ta financiară. Aştepţi bani şi vor sosi, dar abia spre seară. Pe de altă parte, dacă ai reuşit să pui deoparte o sumă importantă, evită să faci vreo cheltuială mare azi.

Horoscop 30 martie – zodia Capricorn

Ai nevoie de lucruri noi, încerci să găseşti câteva investiţii bune și vei cumpăra ceea ce îți dorești de multă vreme. Dar nu te grăbi să cumperi lucruri care s-au scumpit nejustificat în ultimele zile.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Vărsător

Este posibil să apară cheltuieli neaşteptate legate de proiectele mai noi la care lucrezi de ceva vreme. Se pare că ai neglijat anumite detalii și acum ai nevoie de un buget mai mare.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Pești

Cu banii nu stai prea bine, dar te vei descurca în cele din urmă cu un împrumut de la prieteni. Este o zi în care vei fi ajutată, dacă ceri sprijinul unei prietene sau al unei surori cu o situație mai bună.