Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Berbec

Este o zi mai dificilă, în care inițiativele nu sunt favorizate de astre. Evită să începi vreo activitate nouă și ocupă-te doar de lucrurile începute deja. În dragoste, evită certurile.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Taur

Este o zi în care simți nevoia să lucrezi mai mult singură, să te ocupi de diverse activități minuțioase, care necesită mai multă atenție. Ceilalți te-ar putea încurca.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Gemeni

Energia este în descreștere, te simți copleșită de numeroasele sarcini pe care trebuie să le rezolvi de-a lungul zilei și seara ai nevoie de relaxare. Ți-ar prinde bine să ieși la cumpărături cu o prietenă.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Rac

Fii activă de dimineață, pentru că va fi o zi plină și ai nevoie de un tonus ridicat de la primele ore. Pot apărea diverse situații legate de copii pe care trebuie să le rezolvi urgent.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Leu

Profită de dimineața plină de soare și fii cât mai energică și amabilă cu toate lumea. Este o zi în care dialogul și buna comunicare cu cei din jur îți vor aduce multe beneficii.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Fecioară

Se anunță evenimente importante pentru familia ta și vei fi nevoită să iei decizii majore presată de timp. Încearcă să discuți cu fiecare membru în parte, să afli ce părere au și ce își doresc pe viitor.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Balanță

Mercur îți pune în cârcă responsabilități nedorite, dar vei reuși să te achiți de ele cu ajutorul unor persoane apropiate. Trebuie doar să fii atentă la cheltuieli, să nu te implici în activități costisitoare.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Scorpion

Vei avea o zi mai complicată, în care lucrurile vechi și cunoscute trebuie lăsate în urmă, pentru a încerca ceva nou. Poate fi vorba de o schimbare absolut necesară la muncă.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Săgetător

Te poți baza pe oamenii din jurul tău pentru că vor înțelege tot ceea ce vrei să faci, chiar dacă ai cheltuieli mai mari. Partenerul de viață te poate susține o vreme cu bani.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Capricorn

Se resimt unele influențe negative, dar trebuie să le faci față și să găsești obiective noi, care să te mențină activă și optimistă. Nu lăsa nimic la voia întâmplării azi!

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Vărsător

Unele relații pot intra într-un con de umbră, în schimb, poți descoperi noi prieteni cu aceleași interese și principii de viață ca ale tale. Poți avea șansa să începi o colaborare care îți poate aduce profit.

Horoscopul zilei de 30 martie – zodia Pești

Venus susține în această perioadă activitățile sociale, întâlnirile și dialogul cu persoane care ar putea avea un rol important în cariera ta. Încearcă să profiți de fiecare ocazie și să te implici în proiecte noi.