Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Berbec

Luni este ziua în care este bine să numeri banii și să planifici următoarele cheltuieli. Dar ai grijă să pui întotdeauna ceva bani deoparte, mai ales dacă în luna iunie vrei să călătorești mai mult.

Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Taur

Așteaptă mijlocul săptămânii, dacă vrei să iei o decizie importantă legată de casă. Deocamdată, concentrează-te asupra muncii la serviciu și colaborează cu toți colegii.

Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Gemeni

Este Lună nouă în Gemeni, ceea ce s-ar putea să aducă vești bune azi. Poți începe o activitate nouă, care se va desfășura pe mai multe etape, în zilele următoare, și va aduce beneficii.

Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Rac

Luna nouă de azi, din zodia Gemeni, te ajută să fii mai sociabilă și mai comunicativă. Puțini oameni îți vor rezista, dacă vrei să le ceri o favoare sau dacă vrei să le ceri niște bani pentru proiectele tale personale.

Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Leu

Încearcă să rezolvi problemele pe care familia ta nu a reuşit să le pună la punct. Se pare că este vorba de situaţii care pot deveni şi mai complicate pe măsură ce trece timpul.

Horoscop 30 mai – zodia Fecioară

În viaţa intimă, lucrurile evoluează mai repede decât ţi-ai dori, dar vei fi fericită. Trebuie doar să ai mai multă răbdare și să vă ajutați unul pe celălalt, mai ales în proiectele legate de cuplu.

Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Balanță

Vei avea ocazia să te împrieteneşti cu persoane influente, probabil din sfera ta de lucru sau din grupul prietenilor tăi. Se anunță o întâlnire informală cu persoane care te pot ajuta în carieră.

Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Scorpion

În carieră, Marte te îndeamnă să treci la acţiune şi să încerci să îţi cauţi un alt loc de muncă. Azi este Lună nouă și este o zi bună să încerci să trimiți cv-uri către angajatorii mari.

Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Săgetător

Vei fi dezamăgită de comportamentul unui prieten care face o gafă sau o greşeală pe care nu o poţi ierta prea uşor. Cu toate acestea, trebuie să îi acorzi puțină încredere și să discutați.

Horoscop 30 mai – zodia Capricorn

Păstrează banii la saltea, în perioada aceasta, pentru că vei avea nevoie de ei în luna iunie. Ar fi bine să îi atragi atenția soţului, dacă are planuri de cheltuieli cu economiile voastre.

Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Vărsător

În mediul tău de lucru vei cunoaşte curând o persoană deosebită, cu o personalitate puternică. Nu este exclus ca între voi doi să se nască o rivalitate tăcută, iar tu trebuie să fii mereu diplomată.

Horoscopul zilei de 30 mai – zodia Pești

Te aşteaptă cheltuieli pe care credeai că le poţi evita, dar nu va fi posibil. Trebuie să plăteşti o sumă mare în avans, dacă vrei să obţii un produs sau servicii de calitate.