Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Berbec

Vei cheltui sume destul de mari de bani, dar merită să oferi cadouri deosebite celor apropiaţi. Este o zi bună să alegi ceva deosebit pentru oamenii care te-au ajutat în acest an.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Taur

Te aşteaptă o veste bună! Situaţiile mai dificile care nu puteau fi rezolvate la începutul lui decembrie vor fi mai uşor de rezolvat azi cu ajutorul unor prieteni dispuşi să îţi împrumute nişte bani.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Gemeni

În dragoste, ascultă-ţi inima şi fii atent la deciziile pe care le ia persoana iubită. Este o zi bună să te concentrezi mai mult pe planurile de cuplu și pe relația de dragoste dintre voi doi.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Rac

Vei reuşi să pui la punct toate detaliile mai puţin clare ale unor proiecte de serviciu de care te vei ocupa la începutul anului viitor. Azi poți lua legătura cu persoanele care vor să se implice pe viitor alături de tine.

Horoscop 30 decembrie – zodia Leu

Venus te poate ajuta să duci la capăt activități care ţi-au provocat îngrijorare şi care trebuiau finalizate la sfârșit de an. De anul viitor, ar trebui să scapi de ele definitiv.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Fecioară

Ştii să lupţi pentru interesele tale, dar ar fi bine să îţi propui obiective mai potrivite cu resursele de care dispui şi cu stilul tău de viaţă. Alege o destinație mai accesibilă de Revelion, dacă vrei să pleci în străinătate.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Balanță

Mercur este zgârcit cu zodia ta şi nu te bucuri de un buget prea mare. În schimb, Marte îţi rezervă surprize frumoase ori de câte ori te întâlneşti cu prietenii sau cu membrii ai familiei.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Scorpion

Jupiter pune capăt unei perioade dificile la serviciu şi vei scăpa de activităţile care nu îţi erau pe plac. De anul viitor, vei avea responsabilități noi, dar este bine să discuți de azi ce proiecte se preconizează.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Săgetător

Vei fi nevoită să le arăţi celorlalţi ce te deranjează, cu riscul să îi superi şi să se îndepărteze de tine. Este o situaţie neplăcută pentru ei, dar în avantajul tău, dacă menții o poziție fermă la serviciu.

Horoscop 30 decembrie – zodia Capricorn

Ideile tale încep să prindă contur şi ai toate şansele să le pui în aplicare cât mai curând. Vei avea mai mult timp azi pentru dorințele tale personale și pentru cumpărăturile de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Vărsător

Vei începe pregătirile de Revelion, dacă pleci la drum lung. Copiii sau soțul te ajută cu bagajele și trebuie să verificați de două ori lucrurile de care are nevoie fiecare.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Pești

Micile capricii ale celor din familie trebuie să mai aştepte. Deocamdată, este bine să te ocupi de Revelion, mai ales dacă ai musafiri și să te gândești la câteva preparate speciale cu care îi poți uimi!