Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Berbec

Faci totul pentru a le oferi copiilor o zi frumoasă, fie că ieși la plimbare cu bicicleta cu ei, fie că îi duci la munte la zăpadă. Azi, poți avea o zi memorabilă în familie cu cei mici.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Taur

Luna plină aduce în lumină conexiunile sociale, dai și primești telefoane și mesaje de la oameni care au câte un rol important în viața ta. După amiaza, te poți angaja într-o discuție interesantă cu o veche prietenă.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Gemeni

Ziua de miercuri, asupra căreia se resimte influența Lunii pline din Rac, va fi o zi cu multă energie și cu dorința de a face ceva deosebit pentru tine, de a-ți cumpăra ceva simplu, dar scump și frumos.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Rac

Unul dintre planurile tale mari din acest an se apropie de final sau chiar se va sfârși azi. Vei pune capăt, vei trage linie și se pare că vei fi destul de mulțumită, deoarece ai o conjunctură astrală norocoasă azi.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Leu

Este o zi bună să te debarasezi de lucrurile vechi pe care nu le-ai mai folosit de ani de zile. Dacă ai timp liber, fă curat și fă ordine în dosarele cu cele mai importante hârtii.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Fecioară

Toate ideile tale de azi vor fi excelente și ar fi bine să le pui în practică. Luna plină și Mercur formează o conjunctură ideală pentru planuri noi de familie.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Balanță

Va fi o zi mai agitată dimineața pentru că trebuie să rezolvi rapid câteva probleme care țin fie de casă, fie de serviciu. Cere sprijinul cuiva care te poate ajuta foarte repede.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Scorpion

Se pare că vei fi căutată de un prieten care este genul de om singuratic, dar care va avea nevoie de tine. Sfatul tău și câteva vorbe de încurajare vor fi binevenite azi.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Săgetător

Luna plină te poate îndemna să iei o decizie finală cu privire la o situație sau la o relație încurcată. Va fi un moment în care vei simți că trebuie să te decizie fie să continui, fie să lași totul în urmă.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Capricorn

Treburi urgente te poartă pe drumuri și este posibil să ajungi în locuri pe care doreai să le eviți. Cheltuielile sunt mari, dar vei avea și satisfacții!

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Vărsător

Astrele îți dau planurile peste cap, mai ales dacă te bazezi pe oameni care intră în tot felul de încurcături. Vei aduna ceva bani azi, dar pot apărea și cheltuieli neprevăzute absolut necesare.

Horoscopul zilei de 30 decembrie – zodia Pești

Luna plină aduce vești mari pentru zodia ta. Fie sunt vești de la prieteni din străinătate, fie sunt vești legate de o călătorie pe care o vei întreprinde cât de curând.