Horoscopul zilei de 30 august – zodia Berbec

S-ar putea să fie o zi mai tensionată, dar Marte îți poartă noroc și vei avea câștig de cauză dacă ești nedreptățită. Este posibil ca cineva din anturajul tău, o persoană care critică mereu pe alții, să te provoace.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Taur

Va fi o zi plină și vei avea de înfruntat câțiva clienți sau șefi cu pretenții mai mari, care susțin că lucrurile merg în direcția greșită. Dacă ești în concediu, ești cea mai norocoasă! Vei avea o zi relaxantă!

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Gemeni

Nu te lăsa păcălită de persoanele care par amabile, dar care pot avea interese ascunse. Cine te caută insistent și încearcă să afle ce ai mai făcut în ultima vreme, urmărește ceva ascuns!

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Rac

Decât să promiţi cuiva un împrumut, mai bine păstrezi banii pentru tine şi te bucuri de ei mai târziu. Marți nu este deloc o zi bună să dai banii din mână sau să fii prea generoasă cu oamenii delăsători.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Leu

Venus pune accentul pe nevoia ta de confort şi te îndeamnă să te odihneşti. În ultimele zile de vară îți prinde bine dacă iei o pauză de la muncă. Iar azi este o zi bună pentru plimbări și relaxare.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Fecioară

Este timpul să te ocupi de lucruri mai frumoase, să te implici în activităţi noi cu copiii tăi care vor începe școala. Dacă v-ați întors din vacanțe și concedii, azi este o zi bună să căutați cărți prin librării.

Horoscop 30 august – zodia Balanță

S-ar putea să apară discuții neplăcute în familie, dispute cu soțul legate de mașină sau de cheltuielile lui din ultima perioadă. Aplanează conflictul înainte să ajungeți la reproșuri mai grele!

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Scorpion

Muncești mult dimineața, dar spre seară ai nevoie de timp pentru familie. Odihneşte-te, plimbă-te cu familia sau organizează o activitate nouă cu copiii. Vor fi fericiți să te vadă mai mult alături de ei.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Săgetător

Te vei întoarce din drum sau te vei răzgândi cu privire la anumite planuri. Marțea este întotdeauna o zi mai puțin fericită pentru tine. Dacă simți că ai de pierdut în anumite situații, mai bine renunți.

Horoscop 30 august – zodia Capricorn

Amână proiectele importante şi dificile, atât cât poţi. Unele persoane răuvoitoare vor ridica noi obstacole în calea ta, chiar dacă ai banii necesari să îți duci la împlinirile dorințele.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Vărsător

Conjunctura astrală este favorabilă introspecţiei şi activităţilor individuale. Ar fi bine să te ocupi mai mult de tine azi. După serviciu, caută cursuri de yoga sau relaxează-te cu o seară de muzică.

Horoscopul zilei de 30 august – zodia Pești

Fie că ești în vacanță, fie că trebuie să plătești anumite servicii sau obiecte în avans, ai grijă cum împarți banii. Încearcă să cumperi lucruri de calitate și să nu te lași păcălită de aparențe.