Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Taur

Venus consolidează relaţiile fragile şi deschide un drum nou cuplurilor tinere. Ascultă-ţi inima şi oferă-i persoanei iubite încrederea ta. Vei primi, în schimb, pasiunea la care visezi.

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Gemeni

Va fi o zi bună să revezi locuri dragi din trecut, să călătorești și să vizitezi muzee sau locuri speciale, cu o încărcătură istorică. Poate că ar fi bine să cauți și prieteni din trecut pe care îi vezi rar.

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Rac

Va fi o zi excelentă pentru relaţia de cuplu şi pentru planurile pe care vi le-aţi făcut în doi. Veţi avea şansa să realizaţi o bună parte din ele fără eforturi prea mari.

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Leu

Relația de dragoste trece printr-un test dificil azi. Trebuie să spui lucrurilor pe nume și să faci cea mai bună alegere pentru tine și pentru voi doi. Nu va fi o zi ușoară!

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Fecioară

Evită orice subiect și orice situație care poate provoca disensiuni în familie. Comunicarea cu părinții mai în vârstă poate deveni mai dificilă din cauza pretențiilor lor nejustificate.

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Balanță

Profită de zi liniştită şi ocupă-te de treburile casnice pe care le-ai amânat. Mercur arată schimbări şi îmbunătăţiri legate de locuinţă şi de necesităţile copiilor.

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Scorpion

Fă-ți ordine în gânduri și alege câteva dintre cele mai importante proiecte de care vrei să te ocupi azi. Chiar dacă este vorba și de treburi mai puțin plăcute, vei primi sprijin în familie.

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Săgetător

Va fi o zi excelentă pentru călătorii, dacă nu trebuie să lucrezi. Dacă ești singură, cineva te va însoți și îți va demonstra că poate rămâne alături de tine câtă vreme ai nevoie de el.

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Capricorn

Te bucuri de o perioadă fastă din punct de vedere financiar, dar azi ești obligată să lucrezi peste program pentru un câştig suplimentar. Este şi o ocazie bună să te afirmi şi să dovedeşti că eşti un bun profesionist.

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Vărsător

Pune bani deoparte şi aşteaptă o perioadă mai bună, dacă vrei să faci investiţii importante. Marte retrograd este posibil să îţi dea planurile peste cap din punct de vedere financiar.

Horoscopul zilei de 3 octombrie – zodia Pești

Soarele, Venus şi Marte formează o conjunctură excelentă pentru semnul tău astral şi îţi pregătesc surprize şi întâlniri care te vor face fericită. Va intra în viața ta un om deosebit.