Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Berbec

Marte, astrul guvernator al zodiei tale, va intra în semnul Gemenilor de unde va avea o influență bună asupra tuturor dialogurilor și negocierilor de azi. Poți câștiga multe datorită lui!

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Taur

Astrele te sfătuiesc să le oferi celor dragi mai mult din timpul tău liber, să te dedici copiilor sau să ieși mai des cu prietenii, dacă nu ai familie. După amiaza trebuie rezervată oamenilor dragi.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Gemeni

Ar fi bine să te ocupi mai mult de treburile gospodărești sau de problemele de familie pe care soțul nu reușește să le rezolve singur. Împreună, veți găsi soluții mult mai eficiente.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Rac

Ferește-te de complicații la serviciu, iar, dacă situația devine tensionată, ar fi bine să discuți direct cu juristul firmei. Marte din Gemeni poate aduce o rezolvare pe cale amiabilă.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Leu

Încearcă să te ocupi mai mult de tine și de lucrurile pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. Venus aduce bani și te ajută să rezolvi totul pe îndelete.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Fecioară

Vei avea de partea ta două astre puternice, cu o influență benefică asupra proiectelor financiare. Lucrurile pe care le cumperi acum sau investițiile pe care le faci vor fi utile pe viitor.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Balanță

Mercur, aflat acum într-o zodie de Apă, te avertizează că pot apărea probleme medicale minore, care îți vor da planurile peste cap. Până spre seară, trebuie să amâni activitățile grele.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Scorpion

Va fi o zi promiţătoare şi mult mai bună decât primele două zile ale săptămânii. Chiar dacă Uranus îţi mai scoate în cale câteva surprize neplăcute, cu o atitudine pozitivă poţi rezolva totul. După prânz, vei primi o veste care te va mobiliza.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Săgetător

Se tot adună treburi pe care nu reuşeşti să le termini şi încerci să găseşti ajutor. Tot colegii din vechea echipă, care au mai multă experiență te vor scoate din impas.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Capricorn

Vei primi o veste bună care poate reprezenta un progres în cariera ta. În curând, se va ivi ocazia să lucrezi pentru o persoană dedicată şi foarte bine organizată, alături de care poți realiza multe.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Vărsător

Apar responsabilităţi noi în familie, care te vor împiedica să te mai concentrezi asupra muncii tale. Unul dintre copii poate avea probleme pe care trebuie să le rezolvi urgent.

Horoscopul zilei de 3 martie – zodia Pești

Problemele de familie revin în prim plan şi eşti nevoit să te ocupi de ele singur. Lucrurile se pot complica, mai ales dacă vor fi cheltuieli serioase de făcut. Azi este o zi în care vei da bani în dreapta și stânga.