Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Berbec

Vei cheltui mai mulți bani pentru a repara ceva din casă, un obiect care îți trebuie mai des decât credeai. Poate fi vorba de un robot de bucătărie sau chiar de bicicleta copiilor.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Taur

Vin vești bune legate de bani și este posibil să primești o sumă de bani restantă de la sfârșitul lunii aprilie. Va fi o zi bună în care vei reuși să mai adaugi ceva la bugetul de economii al familiei.

Horoscop 3 mai – zodia Gemeni

Ar fi bine să te ocupi numai de activitățile ușoare, de lucrurile pe care le poți face singură sau doar de curățenia casei. Dacă ai grădină, plantează câteva flori și te vei simți revigorată.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Rac

După amiaza vei avea câteva discuții importante cu o colegă, cu sora ta sau cu o femeie care știi că te apreciază. Amândouă aveți nevoie de sprijin emoțional și de soluții pentru problemele de acasă.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Leu

Vei avea parte de discuții sau ședințe lungi la serviciu. Se vor discuta multe aspecte rămase nerezolvate. Trebuie să te pregătești și să vii cu idei care pot aduce o rezolvare finală pentru unele dintre ele.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Fecioară

Fii atentă la costurile ascunse sau la compromisurile pe care ar trebui să le faci, dacă doreşti să mergi pe un drum nou. Schimbările sau deciziile mari sunt mai puţin benefice într-o zi de marți.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Balanță

Dacă ești foarte aglomerată la muncă, poţi lăsa controlul în mâinile colegilor în care ai încredere şi care se vor descurca la fel de bine ca tine. Ar fi bine să te concentrezi pe un proiect nou și mai creativ.

Horoscop 3 mai – zodia Scorpion

Vei face o înţelegere cu o persoană apropiată din care poţi avea un profit important. În schimbul unor servicii, poţi beneficia de experienţa şi de relaţiile ei care te vor ajuta în carieră.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Săgetător

Dacă se discută azi să pleci într-o delegație sau în străinătate, în interes de serviciu, gândește-te bine în ce condiții trebuie să faci acest drum. Este important să beneficiezi de un sprijin financiar consistent.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Capricorn

Este timpul să răcești relațiile cu persoanele care nu au știut să fie lângă tine în momentele în care ţi-a fost mai greu. Vei avea ocazia să te apropii de persoane care merită cu adevărat prietenia ta.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Vărsător

Beneficiezi de un buget mai consistent, mai ales dacă ai fost cumpătat în ultima vreme. Deja poți pune pe picioare câteva planuri care îţi vor aduce satisfacție, poate chiar renovarea unei camere.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Pești

Azi ar fi o zi foarte bună să îţi cauţi un alt loc de muncă. Oferte sau șanse de angajare vor sosi de unde te aştepţi mai puţin, într-un domeniu în care ai mai lucrat cu mult timp în urmă.