Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Berbec

A doua zi de Paște trebuie să fie una cât mai veselă și plină de bucurie. Relaxează-te, inventează jocuri noi pentru copii, mergi la plimbare sau petrece cu cei mai apropiați prieteni.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Taur

Lasă în urmă grijile și nu te mai gândi la ce te așteaptă la serviciu. Deocamdată, profită de timpul tău liber și organizează un mini spa la tine acasă, dacă nu ești plecată cu familia.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Gemeni

Oprește timpul, bucură-te de ziua aceasta liberă și de dragoste. Dacă ai pe cineva alături, fă tot posibilul să fiți cât mai fericiți amândoi. Dacă ești singură, fă o vizită unei prietene la fel de singure.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Rac

Lasă deoparte grijile legate de bani, de copii, de casă și de serviciu. Azi trebuie să te bucuri de timpul tău liber, să te delectezi cu ceva dulce și cu discuții plăcute cu prietenii.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Leu

Vei avea câteva idei excelente și le poți discuta azi cu prietenii sau cu membrii apropiați ai familiei. Fratele tău te va susține, dacă ai nevoie de sprijin.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Fecioară

Nimic nu se compară cu timpul liber și mai ales cu zilele relaxante, în care nu trebuie să te mai ocupi de nimic. Ai grijă doar ca familia să se simtă cât mai bine, alături de tine.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Balanță

Fii răbdătoare și iubitoare cu toți ai tăi, chiar dacă unii dintre ei cer prea multe lucruri pe care nu le poți oferi. Copiii vor fi mereu pretențioși, dar îi vei învăța cu timpul că nu pot avea totul.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Scorpion

O zi frumoasă, liniștită, relaxantă, în compania soțului este tot ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile. Iar dacă apar mici probleme, abține-te să exagerezi.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Săgetător

Discută o parte dintre ideile tale de viitor în familie și vei fi apreciată. Întotdeauna ai idei bune, dar stai mai prost la partea de organizare și realizare.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Capricorn

O masă îmbelșugată în familie și câteva discuții plăcute și relaxante cu rudele te vor face să te simți foarte bine azi. Dacă ești în vacanță, cu atât mai mult te vei distra mai bine.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Vărsător

Dacă apar discuții mai puțin plăcute în cuplu, nu exagera lucrurile și nu căuta cu lumânarea argumente împotriva soțului sau a iubitului tău. Mai bine faceți o plimbare lungă.

Horoscopul zilei de 3 mai – zodia Pești

Este posibil ca partenerul de viață să se plângă azi de anumite lucruri sau să îți reproșeze că se plictisește. Găsește o activitate plăcută pentru amândoi sau mergeți la o plimbare departe de oraș.