Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Berbec

Sunt posibile ședințe rapide chiar în prima zi de lucru, iar atmosfera s-ar putea să fie tensionată. Șefii vor să impună schimbări cu care nu sunt de acord toți colegii, mai ales dacă se schimbă și programul de lucru.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Taur

Fii cât mai calmă azi și nu te mai gândi la lucrurile nerezolvate de la serviciu. Se vor găsi soluții în zilele următoare. Deocamdată, fă-ți o listă cu priorități și restabilește legătura cu unii dintre clienți.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Gemeni

Este posibil să apară discuții critice cu partenerul de viață spre seară. Luna nouă din Capricorn ar putea complica lucrurile între voi, mai ales dacă apar și pretenții din partea socrilor.

Horoscop 3 ianuarie – zodia Rac

Nu te lăsa intimidată sau influențată de colegii ambițioși care vin cu idei noi chiar la început de an. Idei pot fi multe, dar resurse pentru a le pune în aplicare mult mai puține. Contează cine muncește, nu cine vorbește.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Leu

Poate fi o zi bună pentru socializare la serviciu. În loc de ședință, mai bine mergeți la o cafea și discutați despre lucrurile pe care vreți să le îmbunătățiți. Limbile se dezleagă mai ușor într-un cadru destins.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Fecioară

Este momentul propice să ieși în față la locul de muncă, şi să dovedeşti că îţi poţi asuma responsabilităţi mai mari. Se vor impune standarde mai ridicate de lucru, dar tu te simți bine cu reguli noi.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Balanță

Se anunță o ședință lungă azi, în prima zi de lucru din noul an. Dar tu vei avea câştig de cauză în faţa persoanelor care deţin o anumită autoritate, fie ele şefi sau lideri de opinie în grupul tău. 

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Scorpion

Înarmează-te cu răbdare în prima zi de lucru şi vei fi răsplătită. La serviciu, se pare că trebuie să dovedeşti încă o dată  cât eşti de bine pregătită. Vei trece printr-o probă de foc, alături de alţi colegi, şi vei avea foarte mult de lucru.

Horoscop 3 ianuarie – zodia Săgetător

Concentrează-te pe ce ai de făcut acum şi lasă planurile pe termen lung pentru altă dată. La începutul săptămânii este bine să depui un efort, ca să fii răsplătită mai târziu, iar banii vor fi mai mulți.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Capricorn

Relaţiile cu cei din jur devin mai tensionate, mai ales relațiile cu rudele în vârstă. Ţi se atrage atenţia să ţii cont de socrii sau de frații soțului, chiar dacă au pretenții mai mari.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Vărsător

Apar probleme la serviciu care te împiedică să rezolvi ceva azi, dar trec repede. Mai bine discută cu colegii cum vă puteți îmbunătăți programul de lucru, decât să îți bați capul cu clienții dificili.

Horoscopul zilei de 3 ianuarie – zodia Pești

Din cauza Lunii noi din Capricorn, te înţelegi mai greu cu rudele mai în vârstă. Mai bine amâni întâlnirile cu ele, dacă este posibil, pentru câteva zile sau săptămâni. Petrece ziua de azi cu prietenii apropiați.