Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Berbec

Fii discretă cu problemele pe care le au colegii tăi la serviciu. Nu este cazul să faci paradă de cunoștințe și sfaturi pompoase. Dar poți ajuta concret, când vezi că nu se mai descurcă.

Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Taur

Va fi o zi bună, în care Mercur își încheie mișcarea retrogradă, iar modul în care comunici cu oamenii se va îmbunătăți. Dacă ai nevoie de sprijin, cineva va fi alături de tine și te va ajuta inclusiv cu bani.

Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Gemeni

În sfârșit, este ziua în care șugubățul Mercur își încheie mișcarea retrogradă și revine pe traiectoria sa directă în zodia Capricorn. Azi vei învăța că este mult mai bine să cauți de zece ori cea mai bună ofertă de preț, ca să nu te păcălești.

Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Rac

Se pare că vei finaliza un proiect și vei reuși să pui capăt relației tensionate cu un client foarte pretențios. Poți răsufla ușurată pentru că munca ta a fost apreciată și vei fi lăudată.

Horoscop 3 februarie – zodia Leu

Va fi o zi cu multe momente tensionate, mai ales dacă trebuie să participi sau să conduci o ședință cu mai mulți subordonați. Nu sunt excluse reproşurile din partea colegilor.

Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Fecioară

Familia, soțul sau tatăl tău consideră că a făcut investiții prea mari până în prezent și nu mai sunt dispuși să intervină cu bani, chiar dacă ai idei bune. Mercur revine la mersul direct în Capricorn și arată că este timpul pentru economii.

Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Balanță

Trebuie să faci un efort şi să organizezi bugetul pe lunile viitoare. Azi este o zi în care este bine să stai în casă și să numeri bani, după cum spune zicala. Ai grijă să achiți și facturile restante.

Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Scorpion

Numără banii de care dispui luna aceasta și încearcă să te gândești la alte surse de venituri. Vei găsi o soluție cât de curând! Nu ar strica să încerci o colaborare la un proiect bine plătit.

Horoscop 3 februarie – zodia Săgetător

Sunt șanse mari să primești o ofertă de lucru sau o colaborare care te va mobiliza. Dar te vei lovi de invidia unui coleg care va refuza să muncească la un proiect în care nu are încredere.

Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Capricorn

Pot apărea mici probleme la serviciu care țin de partea legislativă. Încearcă să te descurci singură sau să găsești un jurist care să te lămurească și să îți arate detaliile importante.  

Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Vărsător

Eşti tot mai norocoasă în relaţiile profesionale. Sunt șanse mari ca un fost angajator să îți ofere un alt post sau un alt loc de muncă pe care nu ai cum să îl refuzi. Vor fi condiții bune de lucru.

Horoscopul zilei de 3 februarie – zodia Pești

Dacă portofelul a fost mai mult gol în ultimele zile pentru că ai împrumutat bani unor amici, azi sunt șanse mari să îţi recuperezi banii. Pe de altă parte, este și o zi bună să negociezi cu șeful câteva beneficii în plus față de salariu.