Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Berbec

Cineva drag îţi cere ajutorul într-o situaţie dificilă. I s-a făcut o nedreptate şi te străduieşti să găseşti o soluţie în favoarea lui. La serviciu, eforturile din ultima vreme îţi vor fi recunoscute, dar vor atrage şi invidie.

Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Taur

Este timpul să faci o schimbare în relaţia de dragoste, dacă sunt aspecte care nu te mai mulțumesc. Nu mai poţi lăsa totul la voia întâmplării, pentru că micile lui capricii îţi vor afecta liniştea şi fericirea.

Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Gemeni

Partenerul de viață insistă să renunțați la anumite lucruri sau să vă mutați în altă locuință. Va fi destul de greu să accepţi o schimbare în relaţia voastră, dar numai trecând peste clipele grele vă veţi cunoaşte mai bine.

Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Rac

Mare atenţie la regimul alimentar, deoarece rişti să suferi cu stomacul azi. Încearcă să eviți preparatele prea grase și să consumi mai multe fructe și ceaiuri. Este o zi în care ai nevoie de odihnă și de alimente ușoare.

Horoscop 3 decembrie – zodia Leu

Trebuie să pui capăt cât mai curând tuturor situaţiilor neplăcute, conflictelor sau rivalităţilor de la serviciu. Este timpul să iei decizii mari sau să te gândeşti foarte serios ce vei face pe viitor.

Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Fecioară

Vei avea o dimineață mai dificilă și eşti pusă în faţa unei alegeri. Adu-ţi aminte să nu te bazezi pe vorbe şi promisiuni, să ceri întotdeauna semnătură sau declaraţie în scris de la persoanele care îți pot face probleme.

Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Balanță

Trebuie să pui un zid între viaţa privată şi serviciu, altfel vei primi plângeri de la cei dragi de acasă. Organizează-ţi timpul mai bine, să le oferi tuturor câte puţin din timpul tău și să te implici în proiectele lor.

Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Scorpion

Eşti tot timpul preocupată de ceea ce nu reuşeşti să rezolvi la muncă, iar copiii simt că te îndepărtezi de ei. După amiază lasă deoparte toate proiectele de la muncă și ocupă-te de micile lor dorințe.

Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Săgetător

Fii mai receptivă la schimbările care apar peste noapte, deoarece creativitatea va juca un rol important în următoarele planuri legate de firmă. Azi trebuie să vii cu o idee ingenioasă, să nu ți-o ia alții înainte.

Horoscop 3 decembrie – zodia Capricorn

Acasă, în relaţia cu rudele apropiate sau cu părinţii, nu te lăsa manipulată. Ei vor să te convingă să faci o schimbare în viaţa ta care nu ţi-ar prinde deloc bine. Azi este ziua în care trebuie să iei singură decizii.

Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Vărsător

Ai nevoie de o schimbare drastică în viaţa ta, dar nu se va întâmpla nimic dacă nu ştii să profiţi de anumite împrejurări. Dacă trebuie să te muţi, nu mai sta pe gânduri. Caută acum o casă nouă și vei găsi câteva oferte.

Horoscopul zilei de 3 decembrie – zodia Pești

În viaţa intimă, traversezi o perioadă confuză. Nu prea ştii nici tu ce vrei, iar partenerul de viaţă nu face niciun efort să vă fie mai bine. Ar fi binevenită o discuție serioasă despre viitorul vostru.