Horoscopul zilei de 3 august – zodia Berbec

Fii generoasă azi cu oamenii pe care îi iubești și oferă-le câte o mică surpriză. Un tort de înghețată, o șampanie rece, o seară la terasă pentru soțul tău sau pentru copii. Vei primi însutit din partea lor!

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Taur

Dimineața, vei reuși să faci ordine în lucrurile care stau haotic prin dulapuri sau în fișierele de la serviciu. Dar după amiaza este timpul să te ocupi de micile tale proiecte sau pur și simplu să stai degeaba.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Gemeni

La serviciu, nu vei finaliza nimic dacă nu lucrezi în echipă. Stai de vorbă cu toți colegii să găsiți soluții. În altă ordine de idei, mare atenție cu băuturile reci, pentru că gâtul și corzile vocale sunt mai sensibile.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Rac

Va fi o zi cu vești bune și chiar cu profit de pe urma unui contract nou. Dacă trebuie să pleci la drum lung, în interes de afaceri, verifică de două ori mijloacele de transport cu care te deplasezi.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Leu

Azi, trebuie să verifici fondurile de care dispui pe viitor. Cu atât mai mult dacă vrei să îți iei concediu în curând și să pleci cu familia în străinătate. Pregătește mai mulți bani decât ai planificat.

Horoscop 3 august – zodia Fecioară

Ca de obicei, miercuri te simți plin de energie și ai o zi aglomerată, pentru că îți propui mai multe întâlniri și mai multe obiective. Iar ziua aceasta îți poate aduce beneficii, dacă nu iei decizii pripite.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Balanță

La serviciu, șefii vor aprecia că știi când trebuie să fii riguroasă și când trebuie să fii diplomată. Spre seară, după o zi întreagă de muncă, te poți delecta la un pahar cu prietenii apropiați.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Scorpion

Te-ai plictisit să fii mereu responsabilă, să ai grijă ce și cât cheltuiești, așa că azi ești tentată să scoți niște bani din cont și să îți oferi un cadou mai scump. Poate că ai nevoie de un telefon mai performant.

Horoscop 3 august – zodia Săgetător

Venus începe să aibă influențe benefice şi contribuie la veştile bune care sosesc în această dimineață. La ședință se discută despre măriri de salariu, iar tu ești unul dintre angajații recompensați.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Capricorn

Este momentul să rezolvi situaţiile conflictuale de la serviciu în favoarea ta. Se pare că vei fi susținută de mai mulți colegi care vor face echipă bună cu tine. Veți demonstra că soluțiile voastre sunt mai bune.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Vărsător

Este posibil să primeşti noi colegi la serviciu şi să te ocupi de acomodarea lor în noul spaţiu de lucru. Dacă ești concediu, cu siguranță azi vei cunoaște oameni deosebiți cu care vei păstra legătura pe viitor.

Horoscopul zilei de 3 august – zodia Pești

Venus îţi va aduce răspunsurile pe care le aştepţi, aprobările sau rezultatele dorite după o perioadă intensă de muncă. Este o perioadă în care toţi cei din jur te sprijină să faci un pas înainte.