Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Berbec

Ar trebui să te concentrezi asupra soțului sau partenerului tău de viață. Micile lui dorințe sunt ușor de satisfăcut, iar Venus arată că este o zi prielnică iubirii. Pasiunea dintre voi poate fi ca la început!

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Taur

Încearcă să te detașezi de oamenii care fac tot felul de gafe și comentează pe lângă subiect, mai ales la serviciu. Tu trebuie să te concentrezi asupra problemelor mai greu de rezolvat și să lucrezi singură.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Gemeni

Vei discuta mai mult azi cu unii dintre colegi sau cu șefii care cer explicații. Nu este exclus să intri într-o ședință on-line, așa că ai grijă să fie telefonul cu bateria încărcată. Este o zi în care vin presiuni din toate părțile.

Horoscop 29 septembrie – zodia Rac

Azi te gândești la bugetul familiei și găsești modalități noi de a reduce cheltuielile. Nu toate lucrurile pe care le doresc copiii merită cumpărate, chiar dacă sunt de calitate. La multe poți renunța deja!

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Leu

Saturn aduce la suprafață problemele vechi pe care le aveai cu unii prieteni și ajută la găsirea unor soluții. Sentimentele reprimate, grijile și sentimentul de incertitudine pot fi vindecate în această zi.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Fecioară

Te bucuri de mai multă liniște și confort acasă, dar și de dragostea partenerului de viață. Saturn pune accentul pe echilibrul sufletesc și pe lucrurile mărunte care vă fac pe amândoi fericiți.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Balanță

La serviciu, poți fi un adevărat model pentru colegi, mai ales dacă lucrezi în educație, în sănătate sau într-o companie financiară. Azi dai dovadă de răbdare și de echilibru și găsești cele mai bune soluții.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Scorpion

S-ar putea să ai o surpriză neplăcută din partea unei persoane care uită să facă ceva important sau care nu își poate respecta o promisiune. Ar fi bine să te gândești la un plan de rezervă.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Săgetător

Luna ajunge în zodia ta și te face să te oprești un pic din ritmul alert în care trăiești. Este o zi în care trebuie să te gândești mai mult la tine, să te întrebi dacă îți este bine cu adevărat sau dacă ești obosită.

Horoscop 29 septembrie – zodia Capricorn

Astrele sunt benefice zodiei tale azi și îți vor aduce o bucurie, dar vor fi și momente în care te vei simți mai puțin norocoasă, dacă există tensiuni în cuplu. Marte amplifica acum problemele în dragoste.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Vărsător

Jupiter retrograd poate provoca complicații la care nu te aștepți și este bine să pui ordine în lucruri, înainte ca situațiile mai dificile să degenereze. Ai grijă să împlinești toate promisiunile făcute.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Pești

Evită, pe cât posibil, să îți iei angajamente dificile, doar de dragul prietenilor. Persoanele apropiate vor fi dezamăgite, dacă nu reușești să fii alături de ele, și te pot acuza că ești egoistă.