Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Berbec

Marile astre care traversează semnul Capricornului în această perioadă, Jupiter și Saturn, provoacă transformări subtile. Cele două regenerează şi împrospătează tot ceea ce este vechi şi perimat. Fii pregătită pentru ceva nou!

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Taur

Venus activează acum Casa parteneriatelor şi a relaţiilor și este sprijinită de Saturn. Dacă munca şi succesul tău profesional depind de relaţiile pe care le ai, astrele vor îmbunătăţi vizibil acest aspect.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Gemeni

Verifică de mai multe ori proiectele în care ești implicată. Discordia la serviciu ar putea aduce azi vești proaste și o situație din care nu vei ieși prea curând.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Rac

Dai tonul schimbărilor şi eşti pregătită pentru experienţe noi. Poate fi o zi cu realizări deosebite, mai ales dacă reuşeşti să convingi o anumită persoană că merită să colaboreze cu tine.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Leu

Muncești mult azi, iei decizii rapide și este posibil să te pripești într-o chestiune care necesită mai multă răbdare. După amiaza evită să mai grăbești lucrurile și așteaptă.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Fecioară

Îți merge din ce în ce mai bine, mai ales după amiaza, când influența lui Saturn începe să fie favorabilă zodiei tale. Lucrurile începute luni se conturează așa cum îți dorești.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Balanță

Fii spontană în relaţia de dragoste şi vei avea de câştigat. Azi simți nevoia de o schimbare în viaţa personală, iar partenerul de viaţă trebuie să fie alături de tine.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Scorpion

Te aşteaptă evenimente neprevăzute legate de casă sau de familie. Vei fi nevoită să accepţi anumite schimbări, dar conjunctura astrală este favorabilă, astfel că nu vei avea nimic de pierdut.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Săgetător

În chestiunile delicate, de suflet, trebuie să ai răbdare. Dar în tot ceea ce ține de serviciu, investiții și bani, azi poți să grăbești lucrurile pentru că Saturn va fi de partea ta.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Capricorn

Este o zi excelentă pentru zodia ta, având în vedere că Saturn își încheie mișcarea retrogradă. Lucrurile bune vor veni pe parcurs, dar azi te vei simți mai liberă și vei scăpa de o povară.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Vărsător

Nimic nu poate fi mai bun în zilele de marți decât o întâlnire cu un om care te apreciază și care a știut mereu să îți dea un sfat bun. Poate că și azi ai nevoie de o discuție sinceră cu el.

Horoscopul zilei de 29 septembrie – zodia Pești

Conjuncţia Jupiter – Saturn te provoacă să te gândeşti temeinic la viitor şi să investeşti în confortul şi siguranţa ta. Dacă ai ocazia să cumperi o casă, merită să faci acest efort și să începi căutările chiar de azi.