Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Berbec

Te bucuri de o viaţă socială plină, ai o mulţime de prieteni şi îţi place să crezi că fiecare relaţie este specială. Dar vor fi momente azi în care puţini dintre prietenii tăi se vor dovedi sinceri, dacă le ceri o opinie importantă.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Taur

Fă-ţi puţin timp liber pentru prietenii sau rudele care vor să ia legătura cu tine. Vei primi vești bune de la ele și, poate, vei petrece un timp în compania lor. Azi este o zi bună să te sfătuiești cu oamenii apropiați.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Gemeni

Dacă ai adunat suficienți bani, este o zi bună pentru cumpărături. Poate că îți dorești un telefon sau un obiect mai scump de câteva luni, dar mereu ai amânat. Azi este o zi bună să verifici ofertele noi!

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Rac

Se pare că munceşti prea mult în folosul altora, situaţie care poate afecta liniştea din familie. Ar trebui să faci un gest deosebit și să te revanșezi față de cei dragi, mai ales față de partenerul tău de viață.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Leu

Poate fi o zi mai grea, dacă nu reuşeşti să te descurci cu banii. Vei fi nevoită să apelezi la un prieten sau la fondurile de rezervă. Dar cheltuielile casei vor crește și nu le poți amâna prea mult, dacă nu plătești la timp facturile.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Fecioară

Un prieten sau un frate se bucură de succes și vrea să împartă cu tine bucuria și avantajele noii sale situații. Este posibil ca, datorită lui, să ai și tu în curând un nou loc de muncă și un salariu mai bun.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Balanță

Vei avea multe treburi urgente de rezolvat, dar depinzi de alte persoane pentru a le rezolva pe toate. Încearcă să grăbești lucrurile dând câteva telefoane și te vei bucura de vești bune după amiază.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Scorpion

Venus aduce zile frumoase pentru zodia ta, favorizează întâlnirile şi călătoriile, dar poate accentua neînţelegerile din relația de cuplu. Dacă aveți discuții mai tensionate azi, pregătește ceva dulce și fă-l să uite de probleme.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Săgetător

Vei avea sentimentul că eşti foarte aproape de ceea ce ți-ai propus, dar se ivesc tot felul de obstacole care îţi consumă timpul liber şi banii. Amână cheltuielile care nu sunt urgente și concentrează-te pe ceea ce vrei cel mai mult.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Capricorn

Pleci de acasă pe neaşteptate sau primeşti o ofertă de serviciu care te pune pe drumuri. Poate fi o zi mai aglomerată și vor fi câteva momente în care vei simți că scapi lucrurile de sub control, dar se va încheia cu bine.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Vărsător

Lasă problemele cotidiene în urmă, pentru că se vor găsi soluții și pentru ele mai târziu. Ai grijă mai întâi de tine! Vineri după amiaza este o momentul cel mai bun să te duci la coafor sau chiar la un centru spa.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Pești

Venus pune capăt unei perioade lungi de căutări și te ajută să găsești un răspuns la problemele vechi. Azi vei reuși să rezolvi o situație delicată din familie, iar copiii tăi vor avea multe de câștigat.