Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Berbec

Este o zi pe care ți-o petreci în familie, în liniște și trebuie să lași grijile deoparte. Pregătește ceva dulce pentru copii sau pregătește gustări delicioase și invită câțiva prieteni. Uită câteva zile de problemele de la serviciu.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Taur

Azi este o zi pentru odihnă, pentru relaxare, pentru o plimbare plăcută, dacă vremea este bună. Gândește-te bine ce nu a mers în ultima vreme și încearcă să renunți la colaborările sau persoanele care nu au lucrat în ritm cu tine.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Gemeni

Vei petrece mai mult timp cu persoanele apropiate și ți-ar prinde bine să te revezi cu o prietenă veche. Chiar dacă nu vă întâlniți în oraș, vă puteți vedea on-line. Este o zi bună pentru comunicare și mici cumpărături.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Rac

Pot apărea schimbări în relația de cuplu, ceea ce îți va da un sentiment de nesiguranţă. Este posibil ca o situație mai dificilă să te facă să nu mai ai încredere în el. Insistă să afli adevărul!

Horoscop 29 noiembrie – zodia Leu

Unele proiecte, la care te gândești de ceva vreme, nu mai au şanse de reuşită. Trebuie să te gândeşti foarte bine cum le poți transforma, astfel încât să nu pierzi ceea ce ai investit până acum.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Fecioară

Cineva apropiat, poate din familie, îţi va aduce aminte de treburile lăsate neterminate și te va trage la răspundere. Ar fi bine să te mobilizezi și să te ocupi de ele, pentru a îndepărta orice supărare.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Balanță

Ar fi bine să îți plătești cât mai curând datoriile către prieteni. Chiar dacă le înapoiezi o sumă mai mică de bani, efortul tău va fi apreciat, iar relaţiile voastre vor rămâne la fel de bune în continuare.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Scorpion

Chiar dacă dimineața este încărcată cu diverse activități, încearcă să te relaxezi după amiaza și să te ocupi de o activitate simplă și ușoară. Este o zi foarte bună să faci și un bilanț al cheltuielilor familiei.

Horoscop 29 noiembrie – zodia Săgetător

Se pare că vei avea câteva discuții cu șefii sau colegii care vor să facă unele schimbări la locul de muncă. Dimineața este o perioadă a negocierilor. Dar după amiaza va fi mult mai frumoasă în compania persoanei iubite.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Capricorn

Evită să iei decizii pripite, dacă te duci la serviciu. Totul trebuie negociat și analizat pe îndelete în zilele următoare. Azi, bucură-te de o atmosferă mai liniștită și relaxează-te cu o carte bună.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Vărsător

Dacă ești liberă azi, poți avea o zi așa cum îți dorești de multă vreme. Nu te mai necăji din cauza vremii închise. Mergi la plimbare, ia pelerina de ploaie cu tine și bucură-te de câteva ore în aer liber.

Horoscopul zilei de 29 noiembrie – zodia Pești

Încearcă să pui pe roate o activitate nouă împreună cu copiii tăi. Împreună puteţi face lucruri deosebite, fără să depuneţi un efort deosebit şi fără să cheltuiţi mulţi bani.