Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Berbec

Coincidențele nu sunt întâmplătoare, iar dacă azi te întâlnești cu un om la care te gândeai zilele trecute, probabil destinul are un scop anume legat de întâlnirea voastră.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Taur

Oferă mai multă afecțiune și atenție copiilor, mamei tale sau soțului tău. Este o zi în care iubirea va rezolva multe probleme și mai ales va pune un pansament nou pe răni vechi.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Gemeni

Ai o mulțime de idei bune azi și le poți pune în aplicare fără eforturi mari. Colegii te vor susține la serviciu să găsiți modalități de lucru mai simple sau să scăpați de o datorie neplăcută.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Rac

Ai lângă tine oameni de încredere și ideile sau propunerile tale vor fi apreciate. Dacă trebuie să pleci la drum după amiaza, ia cu tine o colegă sau o prietenă care te susține.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Leu

Cineva apropiat are nevoie de sprijin din partea ta. Dar, oricât de mult ai vrea să îl ajuţi, nu poţi lua decizii în numele lui. Câteva sfaturi şi un împrumut în bani vor fi de ajuns să iasă din situaţia dificilă.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Fecioară

Dimineața poate fi haotică, primești telefoane și vești care alungă liniștea. După amiaza, lucrurile vor reveni la normal și vei reuşi să îţi pui în aplicare planurile pe care le aveai pentru azi.

Horoscop 29 martie – zodia Balanță

Poate fi o zi cu discuții mai aprinse în familie, mai ales dacă ai copii adolescenți care vor să fie cât mai independenți. Este doar o fază și toți vor fi de acord cu propunerile tale în cele din urmă.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Scorpion

Toată lumea se bazează pe tine, la serviciu, şi ai puţine şanse să termini treaba mai devreme. Este posibil ca ședința de azi să aducă noi obligaţii şi noi treburi urgente de rezolvat până seara.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Săgetător

Ai un program foarte încărcat azi, iar lucrurile par să se complice din cauza unor persoane care refuză să te ajute. Dar fii optimistă pentru că oamenii de care depinzi în munca ta vor găsi o rezolvare.

Horoscop 29 martie – zodia Capricorn

Vei scăpa de problemele urgente încă de dimineață şi vei avea parte de o zi chiar liniştită. Nu este exclus ca, în munca ta, să descoperi un aliat din umbră, care are aceleaşi interese ca tine.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Vărsător

Muncești foarte mult, ba chiar te implici și în proiectul altor colegi și ai tendința să promiți ajutor, fără să știi dacă îl mai poți oferi sau nu. Fii mai rezervată și așteaptă să vezi ce rezolvă ceilalți.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Pești

Vei avea o zi norocoasă, cu o veste bună care va sosi chiar de dimineață. După amiază vei recupera şi banii de care ai nevoie pentru un proiect costisitor de săptămâna viitoare.