Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Berbec

Evită discuțiile neplăcute, dacă este posibil, sau convinge-i pe cei din jur cu argumente clare, care nu pot fi răsturnate de nimeni. Va fi o zi în care vei avea tot felul de discuții cu toată lumea.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Taur

Este posibil să apară la serviciu probleme de ordin administrativ sau organizatoric. Unii colegi vor schimbări care nu se pot face peste noapte, iar tu trebuie să te adaptezi din mers.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Gemeni

Ești creativă azi, ai idei bune și poți realiza câteva lucruri frumoase din materiale ieftine. Creativitatea ta îți va aduce beneficii la serviciu, unde poți demonstra că poți face lucruri deosebite.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Rac

Ești sigură pe locul tău de muncă, dar nu strică să verifici și alte oferte pe piața muncii. Încearcă să cauți, dă telefoane, stabilește un interviu și vezi ce noroc poți avea să obții un salariu mai mare.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Leu

lucrezi mult și ești dedicată la serviciu, dar mereu să găsește câte un coleg care te încurcă, pentru că nu își cunoaște bine meseria. Cu astfel de oameni vei avea de furcă azi.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Fecioară

Împlinește-ți promisiunile și ai grijă de micile dorințe ale persoanei iubite. Relația de cuplu are nevoie de mai multe momente tandre. Monotonia ar putea impune o distanță între voi. 

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Balanță

Astrele te îndeamnă să ierți sau să treci cu vederea micile greșeli ale cerlolalți, făcute fără intenție. Unii fac gafe pentru că nu sunt atenți, alții pentru că nu își dau seama că vorbele lor pot leza anumite interese.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Scorpion

Munca bine făcută va fi răsplătită, iar astrele anunță o perioadă bună din punct de vedere financiar. Dar pune deoparte câștigurile pe care le primești azi pentru zilele dificile. 

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Săgetător

Vei reuși să pui capăt unei situații neplăcute, în care poate fi implicată și familia ta. Pe de altă parte, astrele te ajută să scapi de cheltuielile inutile și să aduni un buget mai mare decât până acum. 

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Capricorn

Venus îți oferă un context favorabil pentru toate planurile și ideile tale. Dacă ai ocazia să lucrezi într-un domeniu nou, nu refuza oferta! Poate fi un moment bun să faci un progres.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Vărsător

Te așteaptă o zi bună, chiar dacă va fi mai aglomerată, dar norocul nu te părăsește. Chiar dacă nu stai bine cu banii, vei reuși să rezolvi problemele curente fără să îți risipești economiile.

Horoscopul zilei de 29 martie – zodia Pești

Relațiile de familie sau relația de cuplu trebuie să fie în prim plan. Vei petrece mai mult timp împreună cu cei dragi și te vei implica mai mult în activitățile lor preferate, care te amuză și te relaxează.