Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Berbec

Găsește o destinație pentru o nouă excursie și pleacă la drum. Nu este deloc o zi de petrecut acasă. Ia-ți familia, copiii sau prietenele bune și descoperă locuri frumoase la munte, să te răcorești.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Taur

Ignoră orice persoană indispusă ori situație neplăcută. Nu lăsa pe nimeni să îți strice azi atmosfera de vacanță. Este vară, este vineri și trebuie să te bucuri de mici distracții sau de o piscină răcoritoare.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Gemeni

Evită să te implici în problemele altora, chiar dacă sunt frații sau surorile tale. Dacă le poți ajuta financiar, este suficient. Problemele de ordin emoțional sunt prea complicate pentru a fi rezolvate peste noapte.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Rac

Este sfârșit de lună și aștepți salariul sau bonusurile promise. S-ar putea să fii nemulțumită de modul în care ești plătită și ar fi bine să discuți cu șefii, dacă se poate majora salariul de luna viitoare.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Leu

Dacă te pregăteşti să cumperi ceva care implică o sumă foarte mare de bani, ar trebui să fii atentă la toate detaliile. Nu semna niciun contract şi nu da bani în avans, până nu eşti sigură.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Fecioară

Ziua aceasta va aduce schimbări mici, dar foarte importante pentru liniştea ta sufletească. Se anunţă o perioadă armonioasă, iar veştile pe care le primeşti de la soțul tău îţi vor fi de ajutor.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Balanță

Dacă te afli în căutarea unui loc de muncă, vor apărea câteva șanse azi. Dar este posibil ca oferta de muncă pe care o primești să nu fie aşa cum te aşteptai şi ar trebui să mai aştepţi.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Scorpion

Este posibil să ai probleme cu persoanele care îţi datorează bani şi care nu pot plăti la timp. Poate fi vorba de prietenii pe care i-ai împrumutat, dar şi de şefii care găsesc tot felul de scuze şi nu îţi dau salariul la timp.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Săgetător

Venus te poate ajuta să câştigi prietenia unei persoane deosebite care te va impulsiona să te afirmi la serviciu. Venus va marca o schimbare în bine în relațiile de la serviciu și vei fi apreciată.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Capricorn

Oamenii de bună credinţă te vor ajuta cu planurile tale cele mai importante. Venus îți oferă câteva zile deosebite și pline de dragoste. Chiar de azi ar fi bine să pleci în călătorie sau în vacanță.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Vărsător

Venus te avertizează că relaţia de cuplu sau relaţia pe care o ai cu anumiţi membrii ai familiei se pot complica. Nu vei găsi prea uşor soluţii pentru aceste probleme, mai ales dacă sunt implicaţi copiii.

Horoscopul zilei de 29 iulie – zodia Pești

La serviciu, atmosfera este mai tensionată. Este posibil ca unul dintre şefii tăi să ia decizii greşite care se vor răsfrânge asupra tuturor. Azi nu se știe dacă veți avea vreun profit sau dacă primiți banii.