Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Berbec

Luna plină din Leu ar putea readuce în viața ta o dragoste veche și vei avea ocazia să primești un răspuns pe care l-ai așteptat câțiva ani. Dacă ești singură, încearcă să îi mai dai o șansă.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Taur

Se pare că te vei concentra foarte mult asupra unor proiecte casnice, vei îmbunătăți design-ul casei sau vei aduce ceva nou în bucătărie. Este o zi în care petreci mult timp în bucătărie și chiar îți place!

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Gemeni

Vei face câteva drumuri pentru a rezolva câteva probleme de familie, dar în restul zilei te vei concentra asupra relației cu o persoană specială. Poate fi vorba de sora ta, de mama ta sau de o prietenă care are nevoie de sprijin.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Rac

Vei reuși să rezolvi o problemă mai veche, vei găsi un obiect pe care îl căutai de ceva vreme, niște acte sau niște chei. Sau vei înlocui ceva vechi cu ceva mai bun și nou.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Leu

Luna plină din Leu este un semnal bun pentru sănătatea ta și vei aduna mai multă energie pentru sport, pentru mișcare, pentru recuperarea după o afecțiune severă.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Fecioară

Este o zi prielnică pentru proiecte noi, dar și pentru distracție. Vei munci mai mult, vei avea satisfacția unor rezultate bune, dar vei simți nevoia să te și relaxezi.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Balanță

Munca ta este apreciată, iar veniturile tale pot spori spre sfârșitul acestei luni. Luna plină din Leu aduce de obicei vești bune legate de bani și sunt șanse să primești o recompensă.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Scorpion

Beneficiezi de o conjunctură astrală deosebită! Vei avea ocazia să te îndepărtezi de oamenii sau de problemele care ți-au lăsat amintiri neplăcute. Șterge totul cu buretele și ia-o de la capăt.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Săgetător

Se creionează planuri noi, muncești mult dimineața, dar spre seară îți prinde bine o discuție cu cineva apropiat despre planurile tale de viitor. Un prieten bun te va susține.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Capricorn

Vei reuși să rezolvi o problemă spinoasă legată de o factură sau de o datorie făcută de cineva din familie. De azi, poti avea mai multe șanse de câștig și vei aduna mai mulți bani la final de ianuarie.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Vărsător

Vei avea parte de avantaje neașteptate, chiar dacă mai apar și probleme în familie. Pot fi probleme de sănătate trecătoare, pentru care nu trebuie decât răbdare și tratamente naturiste.

Horoscopul zilei de 29 ianuarie – zodia Pești

Luna plină semnul de Foc al Leului îți poartă noroc, mai ales dacă începi o activitate nouă sau dacă îți cauți de lucru. Implicarea ta va fi apreciată de cei care au nevoie de colaboratori noi.