Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Berbec

Te bucuri atât de recompense, dar şi de prietenia unor persoane deosebite. Vei fi invitată la o petrecere de familie sau la o cină festivă, dată în cinstea unei prietene care are nevoie de prezența ta.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Taur

Venus îţi va oferi un cadou special azi. Sunt șanse mari să fii curtată și să primești o frumoasă declarație de dragoste. O simplă relaţie de serviciu se poate transform într-o pasiune durabilă.   

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Gemeni

Atmosfera de sărbătoare te face mai optimistă, iar relaţia de dragoste îţi aduce clipe pline de fericire. Venus te ajută să dezvolţi mai mult relaţia de cuplu, să pui capăt unor neînţelegeri pe care le-ai avut cu partenerul de cuplu.

Horoscop 29 decembrie – zodia Rac

Te bucuri de sărbători frumoase, pline de cadouri, dar mai ales pline de dragoste. Chiar dacă apar evenimente şi situaţii care te obligă să cheltuieşti mai mulţi bani decât doreai, vei reuşi să te distrezi bine azi.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Leu

Este o perioadă excelentă să reînnozi prieteniile pierdute şi să petreci mai mult timp cu familia. Dacă ai copii plecaţi în străinătate, este posibil să primeşti vizita lor când te aştepţi mai puţin.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Fecioară

Este o perioadă bună din punct de vedere financiar, în care te poţi gândi la proiectele mai costisitoare pe care doreai să le realizezi în casă. Multe proiecte pot fi puse pe roate chiar de azi.  

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Balanță

Atmosfera de sărbătoare rămâne veselă şi prietenii vor fi alături de tine. Cineva apropiat îți aduce o veste bună care face o schimbare benefică în programul tău de azi.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Scorpion

Jupiter te îndeamnă să te gândeşti la prietenii pe care i-ai uitat şi la promisiunile pe care nu le-ai îndeplinit. Azi este o zi bună să te întorci la promisiunile lăsate în urmă.

Horoscop 29 decembrie – zodia Săgetător

Ultimele zile de muncă ale anului trec destul de greu, dar scapi repede de responsabilităţile mai dificile. Te poţi apuca acum de treburile casei şi de proiecte personale, mai ales de cumpărături.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Capricorn

Relaţiile cu cei din jur sunt mult mai destinse, iar prietenii se oferă să te ajute. Vei avea ocazia să călătoreşti mai mult și este posibil să pleci la drum chiar de azi pentru a face o vizită unor buni amici.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Vărsător

Astrele îţi oferă dragoste, iar întâlnirile cu cei dragi vor fi deosebit de plăcute. Venus îţi protejează relaţia intimă şi aduce armonie în familie, chiar dacă azi mai apar discuții legate de unele cumpărături.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Pești

Ar fi bine să te ocupi de tine azi, să îţi înnoieşti garderoba sau să îţi oferi un cadou la care te gândeşti de ceva vreme. Poate fi o zi excelentă să mergi la cumpărături cu fiica ta sau cu o prietenă.