Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Berbec

Simți nevoia să te retragi din zonele aglomerate, să eviți oamenii zgomotoși și magazinele sau traficul intens. Este o zi în care ai nevoie de liniște pentru a termina ceea ce vrei să începi.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Taur

Luna plină din Rac accentuează nevoia de confort și este posibil să te îndemne să cumperi mai multe lucruri drăguțe, utile sau dulci pentru a-ți oferi satisfacție.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Gemeni

Vei avea o zi plină de emoții, vei fi alături de cineva care îți este drag și cu care vei reuși să comunici deschis despre ce vrei tu să realizezi anul viitor.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Rac

Luna plină din zodia ta te îndeamnă să ai mai multă grijă de tine, să te odihnești, să îți cumperi ceva frumos, să apelezi la tratamente de înfrumusețare. Este o zi doar pentru tine!

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Leu

Luna plină de azi te face să te gândești mai mult la dezechilibrele din viața ta și să încerci să găsești soluții la care nu ai fi apelat în trecut. Ai nevoie de idei ingenioase azi.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Fecioară

Azi, vei descoperi că dragostea și grija celor din jur te alină sufletește, dar nu îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie. Din punct de vedere financiar, trebuie să te descurci singură.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Balanță

Luna plină îți va oferi șansa să alegi o schimbare sau un drum nou, dacă știi să profiți de ocaziile care îți ies în cale. Încearcă să te gândești la o meserie nouă pentru anul viitor.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Scorpion

Luna plină amplifică lucrurile bune care îți sunt hărăzite. Vei avea parte de surprize frumoase din partea persoanei iubite. Dragostea nu te va ocoli nici dacă ești singură. 

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Săgetător

Vei avea parte de câteva zile romantice, în care relația cu persoana iubită poate trece prin schimbări majore. Azi, Luna plină te ajută să iei o decizie pentru voi doi.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Capricorn

Câștigurile obținute din colaborări se vor risipi imediat, deoarece este o zi în care îți place să faci cumpărături. În dragoste, Luna plină din Rac este capricioasă și răspândește neînțelegeri.

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Vărsător

Ultimele zile de decembrie sunt de bun augur, iar veștile bune încep să apară o dată cu Luna plină din Rac. Se anunță câștiguri mai bune, dar și evenimente frumoase în viața copiilor. 

Horoscopul zilei de 29 decembrie – zodia Pești

Persoana iubită are nevoie de o schimbare, iar dorințele ei vor începe să prindă contur cât de curând. Luna plină din Rac te ajută să îți organizezi mai bine resursele și să faci mai multe lucruri bune azi.