Horoscopul zilei de 29 august – zodia Berbec

Odihnește-te și bucură-te de fiecare clipă liberă a acestei zile. Ba chiar te poți relaxa activ făcând sport. Spre seară, cheltuielile vor crește, dar dacă ești mulțumită pe ce dai banii, nu mai contează!

Horoscopul zilei de 29 august – zodia Taur

Nimic nu contează mai mult decât liniștea ta, iar azi trebuie să o păstrezi cu mare grijă. Este posibil să primești o veste neplăcută spre prânz, dar nu lăsa cârcotașii să te influențeze.

Horoscopul zilei de 29 august – zodia Gemeni

Vei avea o discuție mai puțin plăcută cu un coleg care vrea să schimbe proiectele la care lucrați împreună. Dacă este vorba despre o situație asupra căreia nu ai control, nu lupta cu morile de vânt!

Horoscopul zilei de 29 august – zodia Rac

Încearcă să fii cât mai amabilă cu oamenii pe care îi întâlnești azi. Poate că unul dintre ei va fi un client important mâine sau un colaborator pe care te poți baza mai târziu.

Horoscopul zilei de 29 august – zodia Leu

Venus pune accentul asupra relațiilor profesionale și amicale și îți poate oferi surprize plăcute. Poate fi o zi prielnică din punct de vedere financiar și poți câștiga niște bani când nici nu te aștepți.

Horoscop 29 august – zodia Fecioară

Dimineața ești plină de energie și te ocupi de lucrurile neterminate la serviciu, dar după amiaza trebuie să faci mai multă mișcare și să te duci pe un teren de sport sau să ieși la plimbare cu copiii.

Horoscopul zilei de 29 august – zodia Balanță

Cineva pomenește în treacăt despre un loc de muncă vacant, care ar putea să te intereseze. Azi, Venus favorizează relațiile profesionale și veștile legate de carieră și de muncă în domeniul tău.

Horoscopul zilei de 29 august – zodia Scorpion

Totul se negociază, mai puțin dragostea. Iar, dacă bărbatul iubit îți reproșează că nu petreceți prea mult timp împreună, ar trebui să îi oferi mai multă atenție. Poate fi o zi bună să lucrați împreună la planuri noi.

Horoscopul zilei de 29 august – zodia Săgetător

Lasă munca și nu te mai gândi la bani. Ocupă-te doar de tine și de familie azi, dacă ești liber! În cazul în care ești în concediu, vei avea o zi prielnică și le vei oferi copiilor câteva surprize frumoase.

Horoscopul zilei de 29 august – zodia Capricorn

Fii deschisă la orice idee nouă, mai ales azi când ai tot timpul să discuți despre ea și să aduni cât mai multe informații utile. S-ar putea să te ajute când ai de lucru la un proiect nou.

Horoscop 29 august – zodia Vărsător

Dacă ai nevoie de un împrumut, se pare că azi vei găsi un prieten sau un coleg dispus să te ajute. Dar nu te baza pe o sumă mare de bani! Ar fi bine să te bazezi tot pe economiile tale.

Horoscopul zilei de 29 august – zodia Pești

Azi poți beneficia de o idee foarte bună care te va ajuta în carieră. Iar această idee ar putea veni din partea unui fost angajator care caută colaboratori pentru un nou proiect. Merită să te implici!