Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Berbec

Fii prudentă dacă urci pe munte sau dacă faci o plimbare cu barca. Dacă pleci în vacanţă în aceste zile, vor apărea obstacole legate de mijloacele de transport pe care nu ești obișnuită să le folosești.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Taur

Primeşti un document sau o semnătură care va pune capăt unei perioade lungi de incertitudine. Poate fi vorba de un nou contract de colaborare sau de un credit de care aveai nevoie.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Gemeni

Fă-ți un program cât mai relaxat azi și în următoarele zile. De 1 mai trebuie să scapi de obligațiile de serviciu și de grijile de acasă. O plimbare lungă este cea mai indicată.

Horoscop 29 aprilie – zodia Rac

Apar probleme mai deosebite, dar întotdeauna vin şi lucruri bune după necazuri. Trebuie să accepţi schimbările care apar și de care au nevoie unii membrii ai familiei tale.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Leu

Străduieşte-te să câştigi mai mulţi bani sau să îi păstrezi pe cei pe care îi ai acum, fără să mai faci cheltuieli inutile. Poate că, de 1 mai, vei avea nevoie de o sumă mai mare de bani.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Fecioară

Fă tot posibilul să ajuţi rudele apropiate sau prietenii care au nevoie de tine. Necazurile lor este posibil să se răsfrângă şi asupra familiei tale. Încearcă să previi problemele din timp!

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Balanță

Înnoieşte-ţi casa şi te vei simţi mult mai bine în ea, oricât de grele ar fi zilele de muncă. Este posibil ca Mercur să faciliteze investițiile în locuință sau chiar găsirea unei noi case.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Scorpion

Vei primi câteva veşti mai puţin bune azi sau maine, dar nici una dintre ele nu te priveşte direct. Se pare că membrii familiei te vor anunţa că au pierdut ceva important.

Horoscop 29 aprilie – zodia Săgetător

Vineri este ziua ta preferată și faci mai multe planuri pentru timpul liber. Spre seară, compania prietenilor îți va aduce momente plăcute și tot cu ei vei face noi planuri de 1 Mai.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Capricorn

Începe un weekend în care trebuie să te odihnești, mai ales dacă ai fost plecată de acasă mai multă vreme după Sărbătorile Paștelui. Dar te poți odihni activ, făcând sport!

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Vărsător

Cea mai mare plăcere a ta este să pleci în drumeții și călătorii, iar azi este ziua perfectă să planifici un drum nou. Încearcă să obții de la serviciu înză o zi liberă pe data de 2 mai.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Pești

Vei primi banii de care ai nevoie, dar îi vei da mai departe foarte repede. Dacă ai un credit, este posibil să crească dobânda sau să ţi se ceară o sumă de bani în avans.