Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Berbec

Îți merge tot mai bine de azi și se anunță un sfârșit de săptămână prosper. Sunt șanse mari să primești bani dintr-o altă sursă decât salariul. După amiaza, trebuie să îți faci timp pentru curățenie.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Taur

Persistă grijile legate de un proiect mai dificil, pe care trebuie să îl pui în aplicare de săptămâna viitoare și nu știi cum vor evolua lucrurile. Deocamdată, ocupă-te de casă!

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Gemeni

Venus aplanează toate conflictele, atât pe cele de la serviciu, cât şi pe cele din relaţia de cuplu. Când știi că ai de partea ta sprijinul soțului, azi vei munci cu spor și vei reuși să faci progrese.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Rac

Ar fi bine să te bazezi doar pe cei care şi-au respectat cuvântul de fiecare dată şi nu te-au dezamăgit. Dacă azi ai nevoie de o sumă mai mare de bani, nu te poți baza decât pe cel mai bun prieten.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Leu

Persoana iubită te va ajuta să treci peste un moment destul de greu, în care ai nevoie de înţelegerea şi răbdarea celor din jur. Ea va știi cel mai bine să îți liniștească temerile.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Fecioară

Ai toate şansele de partea ta, mai ales că Mercur îţi oferă un buget mai generos, iar Venus restabileşte relaţii mult mai bune cu cei din jur. Se pare că te vei bucura de o veste bună azi.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Balanță

Dacă lucrezi pe cont propriu, este o zi excelentă să câștigi încrederea unui client cu care vei lucra mai des pe viitor. Iar, dacă ești angajată, azi vei avea un program lejer, fără probleme urgente.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Scorpion

Fii pregătită să faci faţă cheltuielilor care te aşteaptă în curând. Este posibil ca un prieten sau o rudă să îţi ceară un împrumut, iar situaţia dificilă în care se găseşte te obligă să îl ajuţi.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Săgetător

Te vei confrunta cu situaţii mai delicate în familie, pentru că soțul ar vrea să petreceți Paștele împreună, iar copiii ar vrea să plece pe la prieteni. Încearcă să înţelegi dorinţele fiecăruia și să găsești o cale de mijloc.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Capricorn

Te aşteaptă veşti legate de casă sau de familie. Noutăţile vor fi în avantajul tău. Orice investiție dorești să faci azi în casă, va fi binevenită, mai ales înainte de Paște.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Vărsător

Vei fi ajutată să rezolvi situaţiile mai dificile de la serviciu. Este posibil ca unii dintre colegi să preia o parte din responsabilităţile, dar trebuie să fii atentă ce proiecte păstrezi tu în continuare.

Horoscopul zilei de 29 aprilie – zodia Pești

Se anunță o zi cu multe cheltuieli, dar trebuie să cauți cele mai bune oferte astfel încât să nu dai mai mult decât face pentru produsele de strictă necesitate. Nu întotdeauna un lucru scump este și de calitate.