Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Berbec

Primești mesaje, telefoane, poate chiar o invitație la cafea să discuți cu un amic sau cu un fost coleg despre perspectivele voastre profesionale. Afli noutăți care te pot ajuta în carieră.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Taur

Ca de obicei, în zilele de luni ești pusă pe fapte mari și te concentrezi pe munca ta, mai ales dacă ai propria afacere. Va fi o zi bună, în care contactul cu oamenii îți va aduce beneficii.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Gemeni

Poate fi o zi bună să descoperi informații și lucruri noi care te ajută în munca ta. Este posibil să fii căutată de o persoană aflată departe, poate chiar în străinătate.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Rac

Azi trebuie să te ocupi de datorii, de lucrurile pe care trebuie să le înapoiezi prietenilor sau rudelor tale, dar și de facturile restante. Nu lăsa datoriile să se adune, de niciun fel.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Leu

Venus este generoasă cu zodia ta și poate să aducă azi vești legate de un post mai bun. Poate că unul dintre colegii cu funcție pleacă și ai șansa să îi iei locul cât de curând.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Fecioară

Vei avea parte de o zi benefică pentru relaţia de dragoste, în care vei avea surprize frumoase din partea celui drag. Dacă eşti singură, o iubire din trecut te va face să te gândeşti la viitor.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Balanță

Este vremea potrivită să începi un drum nou. Cu Mercur în semnul Scorpionului, poate că vei ajunge departe de casă, dar drumurile tale te vor purta departe de casă, îţi vei face prieteni noi şi descoperi activităţi atractive. 

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Scorpion

Mercur și-a început de curând tranzitul prin zodia ta, iar azi îți oferă câteva clipe de satisfacție maximă, deoarece lucrurile se aranjează așa cum vrei tu. Profită din plin și gândește-te ce anume îți dorești cel mai mult să faci.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Săgetător

Poate fi o zimai dificilă din punct de vedere financiar şi material. Nu este exclus să pierzi un bonus sau o sumă de bani pe care te bazai. Dar astrele îţi vor scoate în cale alte şanse.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Capricorn

Tranzitul lui Venus prin semnul de Foc al Leului aduce numeroase beneficii semnului tău astral. Vei fi favorizată de astre în tot ceea ce întreprinzi azi, mai ales în proiectele noi legate de carieră.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Vărsător

Verifică de două ori proiectele în care ești implicată împreună cu persoane dificile, care nu lucrează atât de bine cum ai vrea tu. Dacă ai o funcție de conducere, poate fi o zi provocatoare pentru tine azi.

Horoscopul zilei de 28 septembrie – zodia Pești

În orice faci azi, trebuie să te bazezi pe tine și pe forțele tale. Partenerul de viață nu te poate ajuta decât cu un sfat bun, dacă este cu adevărat interesat de munca ta. Dar, în rest, te descurci singură.