Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Berbec

Azi trebuie să rezolvi o problemă care ține de locuință, de confortul din casă, de facturi sau abonamente la gaze ori la curentul electric. Problemele administrative nu sunt niciodată pe placul tău.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Taur

Azi ești avantajată dacă îți negociezi salariul sau dacă negociezi un contract important. De asemenea, este o zi bună pentru studiu, pentru căutarea unor noi surse de informații pentru locul tău de muncă.

Horoscop 28 octombrie – zodia Gemeni

Îți organizezi munca mai bine, îți schimbi planurile, calculezi, faci noi strategii și vei găsi soluții mai bune. Este o zi bună pentru a discuta cu colegii tăi despre punctele nevralgice din munca voastră.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Rac

Va fi o zi bună pentru zodia ta. Chiar dacă nu îţi aduce veşti extraordinare legate de carieră sau de câştiguri, energia lui Venus te ajută să reconstruieşti sau să repari ceea ce ai greşit până acum.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Leu

Faci planuri noi, muncești la ceva nou, un proiect detaliat care te provoacă să îl termini cât mai repede. Cineva va fi aproape de tine și te va ajuta pas cu pas. Pare să fie vorba de fratele sau sora ta.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Fecioară

Vei participa la ședințe, la întâlniri cu vechi prieteni sau foști colegi care te ajută să afli multe noutăți. Vei reuși să rezolvi și câteva probleme mai vechi deoarece vei afla cum le-au soluționat alții.

Horoscop 28 octombrie – zodia Balanță

O întâlnire neprevăzută îţi poate schimba destinul, dacă eşti pregătit să trăieşti dragostea din nou. Dacă vrei o șansă să iubești, ascultă-ţi inima şi alege ceea ce eşti sigură că te va face fericită. Dacă ai îndoieli, amână totul.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Scorpion

Apare o schimbare în viaţa ta pentru care vei avea nevoie de mult timp liber, de multă energie și chiar de mulți bani pentru a pune lucrurile în mișcare. La început, pare dificil, dar va fi în favoarea ta.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Săgetător

Vei fi nevoită să faci câteva schimbări în viaţa ta, să renunți la capricii pentru lucruri cu adevărat utile. Poate fi o zi bună să amâni treburile mai puțin importante și să te ocupi de activități mai profitabile.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Capricorn

Te aşteaptă o zi mai aglomerată sau cu noutăți la care nu îți va fi ușor să te adaptezi peste noapte. Îţi vei face o mulţime de griji, dar, ca de obicei, vei reuşi să te descurci și singură.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Vărsător

Profită de oportunităţile care îţi ies în cale la serviciu și de relaţiile prietenilor tăi şi vei reuşi să faci un pas înainte în carieră. Un nou loc de muncă ți-ar putea oferi avantajele pe care le aștepți de ceva vreme.

Horoscopul zilei de 28 octombrie – zodia Pești

Vei fi implicată tot mai mult în proiectele cu adevărat importante din compania în care lucrezi. Nu este exclus să pleci într-o delegaţie sau să fi trimisă pentru a rezolva o problemă de serviciu care va fi oportună pentru tine.