Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Taur

Este ziua ta preferată pentru odihnă, dar azi poți alege să te relaxezi activ făcând sport. Ba chiar este indicat pentru sănătatea ta, mai ales dacă ai probleme cu kilogramele în plus.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Gemeni

Venus continuă să te sprijine şi anunță o perioadă cu prosperitate şi venituri mai mari. Acum este momentul să încerci să discuți cu o persoană avizată despre obiectivele pe care vrei să le realizezi.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Rac

Cea mai bună veste de azi vine din partea familiei, poate chiar din partea propriului copil care se bucură de succes. Poate fi vorba despre o activitate nou sau chiar o carieră nouă, pe care vrea să o înceapă curând.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Leu

Totul pare să meargă ca pe roate, iar planurile tale se vor împlini. Dar trebuie să fii mai atentă la cheltuieli. Este posibil să fie nevoie de sume mai mari de bani decât ai planificat.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Fecioară

Este o zi excelentă pentru relaţii, datorită lui Venus, şi, poate, vei avea şansa să te împaci cu un prieten pe care l-ai înlăturat din viaţa ta. Viaţa ta socială va fi mai bogată azi și vei fi pe drumuri chiar de dimineață.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Balanță

Ai încredere în intuiţia ta, dacă trebuie să faci o alegere mai dificilă în viaţa de cuplu. Un mic sacrificiu ţi-ar putea aduce avantaje mai mari pe viitor, dar trebuie să speculezi momentul potrivit.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Scorpion

Trebuie să te aștepți la cheltuieli serioase sâmbătă și duminică. Poate că tu nu ai planuri mari, dar alți membri ai familiei își doresc să călătorească sau să se distreze. Nimic nu este pe gratis, când pleci de acasă!

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Săgetător

Vei avea o zi bună și ar fi indicat să te ocupi mai mult de lucrurile care îţi aduc satisfacţii mari şi care te relaxează. Ți-ar prinde bine să pleci într-o staţiune de munte.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Capricorn

Relaţiile cu cei din jur, mai ales cu persoanele de sex feminin, sunt amplificate de Luna plină şi vor avea o influenţă pozitivă asupra ta. Mama îți poate aduce veşti bune, iar una dintre aceste vești va fi legată și de bani.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Vărsător

Nevoia de dragoste şi de linişte este mai accentuată în această perioadă. Este posibil să apară presiuni din partea persoanei iubite, care încearcă să îţi schimbe planurile pentru sâmbătă și să te ia la drum lung.

Horoscopul zilei de 28 noiembrie – zodia Pești

Pot apărea schimbări în casă care nu vor fi prea comode. Dacă cei din jur iau decizii greşite, ar fi bine să intervii, dar să fii diplomată şi imparţială cu fiecare. Cine greșește, trebuie să plătească.